Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta pricate prekida vatre nije ni bilo,juce cijeli dan granatiranje duz linije cijelog fronta
Tako je, Rusi su ponudili primirje, Zelenski je to kratko jasno i javno odbio.
Prema broju stanovnika, ovo je niskoskalirani rat. Ukrajina i Rusija zajedno imaju skoro 200 miliona stanovnika, a rat vodi ukupno 400.000 vojnika. Više se Balkanaca tuklo 90tih.
I to je maksimalni broj koji mogu voditi rat u 2023. Šta misliš da ih je milion na jednoj njivi a dronovi svuda iznad tebe.
samooo jako . Coby jesi ti radio trakuu
Jesam rekao da će vlahos ponovno udariti iako je isti objavio primirje :) ne vjeruj vlahadiji
Ukrainci bi trebali granatirati uz granicu i dometu njihovog topnistva ruska naselja u Rusi da osjete i oni sta je terorusanje.
koji prekid vatre, ne shvatam te izjave jer je ukr jasno odbila mirovnu ponudu od strane rf... ok znam da je to bilo skoro nemoguce za prihvatiti i pregovarati itd ali ovo ce jos minimum 6-12 mjeseci ovako dalje ici.
vodka proradila