Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija nije se povukla iz crnomorskog sporazuma o žitu, nego je sporazum istekao. Dobro se zna cije je to žito, Američke firme su vlasnici svakog zrna u Ukraini. Crnomorskim koridorom Ukrainici ne izvoze samo žito nego uvoze i oružije.
Zapadu nije cilj pobjeda Ukrajine, već da se ovim ratom Rusija iscrpi i iznutra razbije, a za to je potrebno da rat što duže traje i zato dozirano naoružavaju Ukrajinu. A Kijevska vlast će nagrebati koliko god treba Ukrajinaca da ginu u jurišima. Ako Rusima šta pođe od ruke uključiće se Poljska. Stoga je iz ruskog ugla Putin zaista izdajnik, što ne vodi rat punom snagom.
ma cetnicka posla
Rusija je čista teroristička država: najprije su ucjenjivali zavrtanjem plina i prijetili Evropi smrzavanjem, pa su srušili branu na Dnjepru, svako malo prijete nuklearnim projektilima, sad straše Afriku sprečavanjem izvoza ukrajinskog žita... Bića iz podzemlja terorišu čovječantvo.
jesikevichius Pa meni vise liči da je citirao Medveda i onu zuju.....
Rat, Sve gori, ljudi ginu, a raja na drustvenim mrezama. Kod nas ni radio amateri nisi mogao doci.
Nismo ni mi ništa osjetili kad je gorio Vukovar. A Ukrajina poprilično veća od ondašnje Jugoslavije.....