Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kad je bio Gruzijac svejedno mu bilo za Ruse
@Analitičar:\"naj sposobnija\"-vidi se da ne znaš gramatiku! Glavni krivci za II S.R. su cionisti koji su ga i finansirali kako bi protjerivanjem čifuta iz Evrope stvorili današnji Izrael. II S.R. je djelo cionista.Zašto,kada su Hitler i Staljin zauzeli Poljsku,su V.B. i Francuska objavile rat samo Njemačkoj (uzrok:napad na Poljsku),a ne i Rusiji(koju tada W.Čerčil nije podnosio kao i ostatak Zapadne Evrope) jer je i Rusija napala Poljsku? A.Hitler nije želio II S.R..II S.R. su pokrenuli cionisti!!! Pročitajte: http://www.scribd.com/doc/211896/udnije-od-Fantazije-u-Wordu-sa-svim-slikama ili http://www.ivantic.net/Dejvid%20Ajk%20i%20zavere/WTC/Dr.%20Albert%20D.%20Pastore%20Cudnije%20od%20fantazije%20Sve%20o%20napadu%20na%20WTC.pdf
A činjenica je da su Ameri odnijeli pobjedu. Upravu su ovi za minimiziranje zasluga. Drug Diktator je svoje strijeljao samo zbog nelojalnosti. Commi = commie = komunist? To bar objašnjava zašto ne voliš ovog drugog Josepha :)
\"Četrdeset odsto ispitanika smatra da je tadašnje sovjetsko rukovodstvo \"vjerovatno\" ili \"sigurno\" očekivalo napad Njemačke, dok se 51 ne slaže.\" Znači sad se svjetska historija određuje po tome što napraviš statističko ispitivanje ljudi koji u to doba nisu ni bili rođeni niti su imali pojma šta se događa, sakupiš njihova mišljenja o događaju kojem uopće nisu prisustvovali niti posvetili dio života naučno ga istražujući, i kao rezultat dobiješ statistiku koja određuje da li je Staljin znao da li će ga Njemci napasti ili ne. Da mi je samo znati ko je toliko umno poremećen pa piše ovakve baljezgarije i vrši ispitivanja? Znači ako sada provedemo ispitivanje među Srbima i kao rezultat dobijemo da ih 70% misli da su nebeski narod, automatski će ispasti historijska činjenica da su Srbi nekad davno sišli s neba.
Analitičar@ Naravno da Nemci nisu bili sposobni.Njihovo glavno oružje bilo je blickrig,brzi napad sadejstvo artiljerije,avijacije,tenkova i ogromnog broja pješadije.SSSr je veliko prostranstvo.Nemci nisu imali opremu za NYPD@ Nije samo zima.Da si pročitao ikad nešto o Drugom Svjetskom ratu ne bi lupetao ovakve gluposti.Nisu Nemci bili spremni ni vojno ni materijalno za rat protiv SSSR.zimu i umiralu su od nj,a hranile se kod Staljingrada sa jednom kriškom hljeba i nešto masti.
NYPD@ Nije samo zima.Da si pročitao ikad nešto o Drugom Svjetskom ratu ne bi lupetao ovakve gluposti.Nisu Nemci bili spremni ni vojno ni materijalno za rat protiv SSSR.
\"Nisu Nemci bili spremni ni vojno ni materijalno za rat protiv SSSR\" Ove tvoje izjave su cista glupost, vidi se da si samo citao knjige napisane od strane rusa ili one tokom komunizma u bivsoj Jugoslaviji ! Kad bi malo prostudirao vojne analize neutralno uradzene lako bi zakljucio da je tada njemacka bila vojno naj sposobnija zemlja na planeti, kazem na planeti, samo zamisli da su napali maltene citav svijet oni sami, to nikad niko nije uradi niti ce kada uraditi, rusi su bili cigani i prosijaci kao i partizani za naciste, samo je zima i superiornost u ljudstvu stopirala naciste da ne udzu u moskvu !
NYPD@ Nije samo zima.Da si pročitao ikad nešto o Drugom Svjetskom ratu ne bi lupetao ovakve gluposti.Nisu Nemci bili spremni ni vojno ni materijalno za rat protiv SSSR.
Da ih nije zaustavila ona zima u Rusiji boga mi sada bi sve to bila Njemacka
Skontali nakon 70 godina, srbi ce i prije shvatit da dodik i sanu vode srbe bosne u status nacionalne manjine, a republiku genocidnu u nestanak ;)
nije \'29 potpisan sporazum već \'39