Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Agresori. Prokleti agresori.
Povoljno stan na trećem spratu, divan pogled
to čika Putko pozz za čika Putka
Nadam se da jedna raketa padne na tvoju kucu
Gdje sad prica sa pocetka rata o obaranju svih ruskih dronova...
Ostala tamo kada su objavili da im je ponestalo projektila. Što potvruduje da su ih obarali kad su imali sa čim. Nisi pratio vijesti?
Harkov idući,i jeste najmnogoljudniji grad s većinskom ruskom populacijom izvan RF.
Neka je vjecna slava Ukrajini amin nikad se ne vratila
Sevap bi bilo Ruse i Izrael gađati nuklerkama
Kada vidim šta se radi u Palestini, Siriji onda se pitam a zašto to Rusi isto ne bi radili kao što radi jevrejska stoka. S tim što se Putin ako pobijedi neće zaustaviti samo na Ukrajini. Kada može jevrejska stoka što ne bi mogli drugi. I tu Srbi vide šansu da vrate Kosovo,Krajinu,Slavoniju....
Samo cetalji mogu pravdati druge cetalje
ravnaj Putine, jer ako Izrael može okupirati dio Sirije (Golansku visoravan) - što ne bi mogla i Rusija dio Ukrajine?
Samo udri po ukarini
Bivši pripadnik Vrhovne rade Igo Mosiychuk izvještava o ogromnom broju poginulih ukrajinskih vojnika u Chernigovu pogođenih iskanderom! Majko hvala ti za telegram !
Žohari ufatili fursata. Teško je danas Ukraini, najteže do sada. Slava Ukraini.
Nek' joj je vjecna slava!
Čmarinko, nek ti je vječna slava materešini vlaškoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zapadna moralna maska je pala u Gazi, Izrael je ugrožen i Amerikanci Ukrajinu puštaju niz vodu, te samo kupuju vrijeme malom pomoći, Rusi prodiru, Srbi se bude... Sad treba BOŠNJAKE OPET PREVESTI ŽEDNE PREKO VODE, pa daj preko nametnutog DIF-ovca organizuj skup bošnjačkih akademika, pa daj preko proizraleskih arapskih muslimana usvajaj rezoluciju o Srebrenici koja ne mijenja apsolutno ništa, a koja treba da nas nahajca da ginemo za hrvatsko more i zapadni kapital.
Opet legionari nahebali. Kokaju ih Rusi ko glinene golubove.
Rusi su isto razvalili francusku legiju stranaca. Pobili ih ko pacove.