Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocu da kazem da su Bosnjaci (barem vecina) zauzeli najispravniju poziciju u trenutno dva najaktuelnija sukoba danasnjice - Ukrajina i Palestina. U oba slucaja su osudili agresore koji nemilosrdno ubijaju civile u svom komsiluku - i Rusiju i Izrael. Vrlo je bitno birati pravu stranu historije!
Ukrajinci su svoje građane počeli ubijat 2014. pa ih Rusi zaustaviše nakon 8. godina, to ste zaboravili? Isto što su cionisti počeli svoje etničko čišćenje prije 75. godina, samo što nije bilo Rusa da ih zaustavi! Vrlo je bitno znati prave činjenice!
Eto Pravoslavnih vjernika ubijaju na Bozic,to sve o njima govori.Cestitam Bozic svim vjernim i pravim Pravoslavcima.Hristos se rodi
Ovo je jučerašnji izvještaj za kompletnu regiju. Prvo je bio samo jedan poginuli i jedna ranjena žena, da bise ažuriralo na 5 djece. Vjerujte da nisu djeca poginula, nego Zelenskom treba još oružja i ogroman kredit. I nemojte molim vas uplitati vjerske praznike u rat, Zar nije prošli Božić Rusija tražila primirje za praznike pa su Ukrajinci Donjeck pogodili sa 50 mlrs raketa rekavši da oni ne slave Božić na 7. januar? Zelenski je i službeno promijenio datum Božića na 25. 12.
Bravo glupani, koja je svrha ubijanja djece? Kakvi monstrumi morate biti da to radite bilo koja strana?😵‍💫 Sta je u ljudima tako zlo?
Mir Božiji, Putin se rodi!
Vaisinu se rodi