Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oblik rakete nije čak ni sličan
Orke botovi kontaju da ce komentarima da unaprijede djelovanje ovog hipersonicnog smeca 🤣 Uskoro krece ofanziva, imacete pune ruke posla da nam rastumacite nebrojena takticka povlacenja
kaži nam ti srvo...zakamuflirani
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da li stavrno iko normalan misli da bi sudar dva objekta pri brzini od 10 000 km/h ostalo ista, a kamoli haman citava raketa sa nekom rupom na vrhu
Ljubitelju Rusifasista, ne lupaj. Nigdje ne pise o "sudaru" Patriota i Kindzala. Na slikama se fino vidi da je tijelo probuseno, vjerovatno detonacijom i fragmentima. Nakon toga se "Mindzal" nije mogao kontrolisati i vjerovatno poceo tumbati, sto ga je usporilo prilikom pada na zemlju.
prosto ne mogu da vjerujem, zar toliko placaju da ponavljat ovu pricu ? ukrainske protivvazdusne snage su rekle da je ovo dezinformacija i da nisu oborili kinzhal. i da se radi o glide bombi. informisite se malo i pored kliksa.
Da su ga presreli, i našli bi ga (ostatke). Slike bi bile svuda, CNN i NBC (a i Ukrajinci) bi iz stotinu uglova snimili unistenu raketu. Dakle, još jedno u nizu propagandnih sr#€a.
Ukrajina došla ko kec na desetku Americi da testira svoje i Rusko oružje, Putin je usrao motku momački.
Kindzal, S-400,500, Armata, Su-57, oruzja koja nikad i nigdje nisu dokazana. Obicni mitovi koje je stvorila ruska propaganda. Pardon, S-400 je ipak dokazano oruzje, srusili su malezijski putnicki avion...
Ha ha ha ha. Po bolan isto da fićom pokušavaš stići Ferarri. Ovi su Rusi sve gori i gori
Nisu ni unistili Patriot, samo se obrukali🚀😆
samo malo googlaj i skontas koju glupost laznu prpagandu klix pise...kao i vecinom.....
Kako je bolji, molim vas??? Jel vi uopste znate sta je patriot, a sta kinzal? Kakva njesra pisete, strasno
Kinžal nema veliku preciznost.
A to su ti Kinžali koje niko nema i sva ostala Ruska sranja.Izgleda da je Rusija sila samo na You tube i kompjuterskim animacijama.Stvarnost je nešto skroz drugo.
Jadna Rusija
Sta ce rusija jadna i cemerna gdje ce oni sa amerikom,da sada stanu sa napredovanjem nebi ih rusija stigla ni za 20 godina.
Toooooo
Patriot sistemu su dopremljeni već 2021 godine u Ukrajinu i imaju ukrajinci iskustva u tome ..USA svakog mjeseca odobrava pomoc Ukrajini a roba je vec davno stigla ...Uskoro slijedi rasplet na polju !👍👍Slava Ukrajini