Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govna,cijeli civilizirani svijet ih mrzi.
Definisi civilizirani svijet ? Spanski genocid ? Njemački genocid? Austrijski? Francuski ? Spanski ? Pomozi mi pls
Pratim informacije koje daju mediji (i ovi i oni, tj i strani i domaci) o tome sta se tamo desava. Neko kaze ovo, neko kaze ono. Neko misli ovo neko ono. Pokusavam da shvatim situaciju sluzeci se i dijalektikom, ali moram priznati da u mnogo sto sta nisam siguran. Kao sto mnogi rekose, politika je samo cisti interes.
Ukraina ne pokusava da napravi odbranu van gradova, namjerno ulaze u gradove gdje se nalaze civili.
Razumijem da su nam Ukrajinci dragi itd,ali malo relanosti nije na odmet. Rusi su žestoko napredovali prvih par dana, sad su malo stali da se logički povežu, aali u međuvremenu stalno raketiraju i granatiranju Ukrajinske pozicije i da infrastrukuru vojnu. Pitanje je trenutka kad e opet krenuti, a mnogim ukrajinskim snagama prijeti opkoljavanje i to je činjenica
I Rusi i Amerikanci su agresori i uvijek ratuju u tuđem dvorištu, ali to ne može biti opravdanje za rusku agresiju na Ukrajinu! Agresore mogu podržavati samo agresori i fashisti kao što su i oni!
Ruski agresori i fashisti mogu samo agresijom pokušati spriječiti druge države da uđu u NATO! NATO im je već na granicama!
Jest po ovoj slici tacno se vidi se da je sa aerodroma Don't believe everything you see on social media.
Građani i narodi dobro pročitajte Dragane i Bakire i upamtite
Ruski fashisti i agresori ginu u hiljadama, a sve što znaju jeste da ubijaju ili protjeruju Ukrajince, i ruše i uništavaju ukrajinske gradove!
Putinov glavni general nije vojno lice, čovjek običan inženjer. Putko, bivši KGB-ovac, nikad nije vodio neki inteligentan rat. Sve se svodi na taktiku ratovanja iz Drugog svjetskog rata.
Putin je izgubio ovaj kao i rat u afganistanu tadasnji SSSr. Za 7 dana ako nisi na prepad osvojio i pokorio teritoriju, nema od tebe nista. Propali an Hitlera 21 vijeka. Sada ce ispaatati samo civili kao i kod nas kada nisu vise nista mogli. Smrt fasizmu sloboda narodu
A Amerikanci na pocetku rata savjetovali Zelenskom da se izmjesti u Lavov iz Kijeva. Sreca pa ih nije poslusao.
💬