Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti je Amerika i CIA
Joj mile brate moj propade I kredit I zlato u Rusiji...
Wagnerovci su iskusni borci koji su unatrag godinu dana gledali smrti u oči. Ti likovi nemaju straha od borbe te su na svojoj koži iskusili svu nesposobnost, neorganiziranost i trulež ruske države koja im nije bila u stanju pružiti ni najosnovniju podršku u njihovim vojnim operacijama. Sad su još proglašeni izdajnicima i rušiteljima Rusije. Dakle čeka ih smrtna kazna, nemaju što izgubiti i moraju srušiti Putina ako žele preživjeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hoće Rusi opet evropski život... Sad Pujtin nema puno zemalja kud da bježi
Ovo je bukvalno iz keca u dvicu.
Sve ce se znati kada se priblize Moskvi. Vidjecemo da li Putin ima podrsku vojnog vrha i obavjestajne sluzbe. Ako ima slijedi masakr Vagnerovcima jer ne mogu brojcano nista a ako nema podrsku bice svrgnut. Vidjecemo.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
nije nimalo propagandistično....
Ma samo se tamanite sto vise I ostanite unutar svojih granica....iste tople zelje zelim I komsijama
SAMO DA KAZEM DA JE KLIX KUKAVICA JER JE ZAKLJUCAO KOMENTARE ZA OVE ABECEDA LJUDE
Ma Putinu se sprema kao Gadafiju i Sadamu, ako mu utočište ne bude Bjelorusija i li Kina
One sto je davno zvao Dolaze .
Putko ce na kraju da zavrsi ko Hitler, njegovi ce ga objesit
Putina više ni Bog spasit ne može.Ne pise mu se dobro inoga mi.
DO-DICK treba da mobilise svu omladinu u RS-GTi i pravac majka rusija .
Nadam se da će komunizam prevladat u svijetu.....!? :(
Pale se ruskinje na uniformu opasno . Sledeci put kad budem isao u Tursku na more idem u uniformi a znam nesto i ruskog . Nema da omane .
Sta sad pricaji Srbijanski vojni analiticari.... hmmmm....
Prigozin se ne bi tek tako usudio da sa 25.000 placenika krene na Putina, a da prije toga nije obezbijedio podrsku nekih bitnih "igraca" u Kremlju i vojnom vrhu. A, pored toga ima i podrsku naroda. Wagner je mnogo ozbiljnija "prica"od onoga sto mi mislimo o njima.
pa to je krasno
Ni svabo im nije bio blizi Moskvi za vrijeme 2 svjetskog rata. Hoces rat, imas ga kod kuce. Karma je cudo
dagestanci za Dagestan, ceceni za Ceceniju, Gruzija da udari na Osetiju, da iskoriste ovaj povoljni trenutak, ostali naradi za svoje republike, razvlacenje fronta i propast Ruske Federacije, CIA iznad svih službi