Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nešto je traljavo napisano u članku.. Mora da ima još nekih stvari tu
valjda bi trebali zatvorit onog ko ih slobodno prodaje ako to nije dozvoljeno, a ako je dozvoljeno, u čemu je fol?? što je rus? : /
Ovi ce biti gori od sjeverne koreje
Kupio uputsta koja su se prodavala na ebay i on kriv. Americka logika.
Niko od Amerikanaca nije rekao da je kriv, jer nije još ni za šta osuđen. Nego je Izručen je da se istraži za šta su mu tačno trebala ta uputstva, kome ih je dijelio i kako. Moguće da će istraga utvrditi da je sve bezazleno i da ga na kraju puste. Moguće i da će ga osuditi ako nađu da je materijal podijelio terorističkim grupama. Za sada je samo osumnjičeni. Također, niko nije rekao da Teksašanin nije kriv. I taj je pod istragom.
Kriv je i onaj ko je prodavao i poslao a ne samo onaj ko je kupio. Čak je još veća odgovornost na prodavcu, posebno jer su papiri izašli iz zemlje.
Ameri još nisu rekli da prodavac nije kriv. I on je pod istragom.
Nije u Utahu nego u Juti ako već hoćete da pišete bukvalno bagro nepismena
A čekaj malo.... Pa je li kriv taj ko ih je prodao?
Zar je sud u SAD-u oslobodio krivice tog što je prodao ? Nije, bez brige.