Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je nas Srbin.
Bravo momče.
Izdajnik svog naroda. Ako je 99.9% naroda u jednoj anti neo-nacistickoj ideologiji, znaci da nije do njih, vec do ovih izdajnika.
Logično je da ćeš se opredijeliti za dobro u skladu sa svojom savješću, a ne u skladu sa mišljenjem svog stada. I Nijemce koji su se borili protiv Hitlera tada su smatrali izdajnicima, a iz današnje perspektive shvatamo da se radi o rijetkim moralnim pojedincima, dovoljno snažnim da se odupru većini. Imperativ pripadanja stadu je nevjerovatno jak, čak i kad je to stado omađijano Zlom.
VKokielov Naravno da su u pitanju kompleksna pitanja, ali je u ovom slučaju zaista lako vidjeti ko je obuzet čistim Zlom. A tačno je da postoji sto hiljada razloga zašto neko stane uz to Zlo čak kad se ideološki i ne slaže - osjećaj pripadnosti stadu, osjećaj dužnosti, obaveze prema domovini, strah za egzistenciju... Ni u Njemačkoj vojsci tokom Drugog svjetskog rata nisu bili svi nacisti, sigurno nisu svi u Rusiji zaluđeni rušizmom.
Bravo momak !
Legija "Slobodna Rusija" su pravi momci i jedni od najboljih boraca daleko. Oni i Bjelorusi uz normalne Čečene su prava podrška hrabrim Ukrajincima.