Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To reče poslanik Rumun, kao pripadnik nacije poznate u EU po izvozu kriminaliteta. Fuj, fuj, fuj..
= SRBI
Ej prelivode, kad se Evropa okrene protiv islama, hoce te li onda biti veci katolici od pape? Hocete, hocete. To vam je u genima. Povijate se kako vjetar duva.
Jakov 29.07.2011. u 22:38 Oče naš koji si na nebesima... Eure nas koji si u medjugorju,sveti se ime tvoje....
kakve veze... za desetak godina to će činiti samo trećina...
Nije on Rumun. On je rumunski....
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
Rumuni-Cigani.
Muslimani, budite spremni. Zna se šta je za šta je uvertira ovakav stav. Vidite šta su uradili Jevrejima.
se oglasiti neki maloumni SRbin? Vidim vec se oglasio
vidi mu glave,pravi firaun,nema veceg c.igan.a od ovog ROM-una,on se naso da balj.ezga
ne zelim da uvrijedim Rome svojim komentarom,ali nema veceg Cige od ovog Rom-una,on se naso da baljezga,vidi mu glave pravi firaun
isti je Perhan
Idu neki novi lideri, spusta se i ova maska. Gospodja Evropa opet pokazuje krvave joj zube, zavidni joj pogled, netrepeljivo joj srce. Gospodja Evropa svojim velikim d.ojkama samo sebe dojit\' želi Malo li je, gospođi Evropi, sa drugima da dijeli. A jela li je, gospođa Evropa, otimala sinije tuđe I mlijeko svoje stvarala na krvi i žuči hude južne kuće. Lomila je gospođa Evropa osmjehom svojim srca mnoga Pa još uvijek lude za njom udavače Balkanskoga roda Mutvak svoj da zamjene, dvorima njenim S.ise da joj prigrle grlima žednim. Svjesne su udavače, svjestan Portugal i Grčka, svjestan svijet je cijeli Kako Dama ujeda s.isama joj bijelim Al\' odolit im se ne da, pomisao jaka, na taj silni merak - mlijeka i kajmaka. Smješka li se smješka, gospođa Evropa Mami dekolteom, gleda ispod oka Vreba vrat pogodan, za ujeda duboka. Dolaze neki stari lideri, prolazi i ovaj maskembal. La fo, pjesnik.
Ovog kao da je pravio peder, kao i sve srbe
Najbolji su srbski popovi, rakija beli luk i koze
PA STA JE SLAGAO LIK,DVE TRECINE EVROPLJANA SE ZGRAZAVA NAD ISLAMOM,I MUHAMEDANCIMA!