Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuzi su njihovi Holanđani...
sve današnje velike države kojima se divimo su bogatstva stekli na pljačkama: Njemačka i hitler, Francuske i Britanske kolonije, Američko uvođenđenje demokratije kroz naftna polja, Japansko pustošenje i pljačka azije itd..
ma gdje ce francuzi biti odgovorni to je miroljubiv narod nesto kao eskimi samo iz toplih krajeva
Ma da,kad si cuo da Francuzi kolonizuju Afriku,uzimaju porez izdabljuju :S
Vječiti prijatelji srbeka, pogotovo ovaj izdvojeni-Mitterand, čovjek se zapita, kako to da im je apsolutno svaki prijatelj isti? Prosječan vlahojlo može samo da pjeni i urla "Ma sve je bre ovo naručeno od ustaško-džihadlijskih sponzora i ovaj fejk genocid u ruandi i ovaj članak koji optužuje srbske prijatelje za neki navodni genocid, globalistička marva hoće da dokrajči Francusku jer vole srbe"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nisu Tuci nego Tutsi
Joj što ovi udrajau na prvu, vazda je neko drugi kriv ko ovim ex-Yu retardima ko neko razjebo državu, ne bi je razjebo da ništa vi bili gamad. Tako i u Ruandi ko će zavoditi red među plemenima koja se ubijaju zbog oblika nosa. Ma ja trebalo je poginuti 20.000 Francuza samo da dovedu mir u toj rupčagi, jašta će
Francuzi su doprinjeli i u Srebrenici
Evropa od svog nastanka cini genocid holokauste zlocine svih vrsta jer ne moze živjeti normalno nego parazitski
Oni sada prosipaju pricu o demokratiji i evropskim vrijednostima a znamo dobro da su pobili milione ljudi u Africi. Naravno da niko nece odgovarati za ovo.
Bravo za Ruandu & ako bude fer suđenje oderite franćezee.. i Ruanda nam je primjer; oni su cekali 27 godina, dozivjeli katarzu,razvili se, svaka cast
Francuska, zemlja koja je izvršila genocid i u Alžiru. Fransoa Miteran, (nacional) socijalista. Dolaskom u Sarajevo dao je Karadžiću mig da može nastaviti sa zločinima, ali ne izgladnjavanjem stanovništva, nego ubojnim sredstvima. Otvaranjem zračnog koridora spriječio NATO bombardovanje zločinaca oko Sarajeva i BiH 1992. godine. Dabogda gorio u paklu.
Kao da ne znamo ulogu Francuske tokom agresije na BiH..... bagra zvana François Mitterrand!
Ja upak mislim da su belgijanci krivi
Belgijanci, Kongo, 10 000 000 ljudi, nebitno na koga uperis na zapadu.
Ja opet ponavljam da je Belgija tu kuhala otkad su preuzeli Ruandu poslije Prvog svjetskog rata...
Jasna stvar. Francuzi su napravili nekoliko genocida na Sjeveru Afrike. De Gol je uveo moratorij od 50 godina na tajna dokumenta o genocidu u Alžiru npr. Te demokrate i teroristi, prodavači magle i pijeska za oči 😂
i dan danas francuska zivi od iznude i reketa adrickih zemalja, milijarde godisnje placaju svoju slobodu!
🐒🐵🐒🐒🐵🐵🐵🐒🐒🐒
Treba pitati i Indijance i Japance šta oni misle o genocidu!
@kmotr Broj zrtava Hirosime i Nagasakia nije ni do gleznja onome koliki je broj zrtava bio u Kini kada su Japanci napali Kinu tokom WW2. A da ti upitas Japance koliko su oni Kineza ubili tokom WW2 Zato prvo se informiraj i prouci povijest/history prije nego opet bubnes glupost.
Ma bitno je da oni Erdoganu pricaju o demokratiji i ljudskim pravima a ojadili su pola planete kroz svoju kolonizaciju!
Narode kako ste toliko glupi da zelite da dobijete najveci otrov koji postoji to je vakcina narode vi ste pukli skroz umjesto da se zahvalite za to sto ne mozete da dobijete najveci otrov sto nas je bog pogledo ovdje a ne kao u drugim zemljama gdje ih masovno vakcinisu vi hocete da dobijete vakcine dobit ce te ih a hocete vakcine na virus koji ne postoji israfile puhni vrijeme je