Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha, znaci lik je zarobljen i rusi su dopustili eto bas od svih srpskim medijima da ga intervjuinisu. Ne znas dal da se smijes il places
Dajte molim vas RTRS...zar se to moze uzet kao relevantno?
Sto ne bi pustili Samire i Amire? Pa rusi se kunu da su muslimanska braca, Ceceni i oni su kao prst i nokat (tako kazu)!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
E ovako pljujete po RTRS-u i pričate o propagandi pošaljite tamo svog čovjeka neka vidi šta i kako snimi nešto, napiše neku kolumnu, najlakše je sjediti u Sarajevu i prepisivati tuđe. Osim Rtrs niko nije poslao novinara u Ulrajinu ili Rusiju, citava bivša sfrj. Onaj Lazanski voljeli ga ili ne sve jedno žarište je ispratio
Hebemi se za Rusijom i Ukrajinom. Samo bolesni Srbi dudlaju Rusima a oni ga ne vade.
JEL VAM TO KRIVO STO FTV NEMA PARA DA ODE U UKRAINU
Aj neserite vise da su htjeli da ga ubiju istruo bi dosad
projekat bulevar aktivan
B92 je recimo odmah po izbijanju rata uveo heštag Istočni Front - što znači da su medijske pripreme za izvještavanje urađene prije izbijanja rata u Ukraini. Rusija igra na regionalnu podjeljenost u Istočno Evropskom dijelu EU a saveznici su oligarsi bilo politički bilo ekonomski po modelu Donald Trump koji su u stanju da svoje zemlje dovedu u veliki haos.
Ovo je onaj novinar prijatelj Aleksandra Hršuma što je non stop gostovao u njegovoj propaloj emisiji Zabranjen Forum na Pinku i što je širio srpsku i rusku propagandu i sad nam treba svima biti jasnije da se to sve pripremalo za ovo ratno stanje Ukrajini a izgleda da je trebalo pući i kod nas isto ovako.Koliko samo imamo neprijatelja u institucijama,pa onda U nekim TV kucama i novinarima a i našim prVim susjedima koji žele uništiti našu državu BiH.
Balkanci najgori tip ljudi...teski gadiluk 🤢
ZOKI mozes li sta preko DODE urgirat.....steta da covjeka sataru !!
Klasična srpsko-ruska propaganda
Cjeli intervju na www.facebook.com/HelmCast.RS/
Uraditi ovako selfi sa zarobljenikom je nehumano i degradirajuce, neprofesionalno ne mogu reci jer ovaj celo nije ni novinar niti ce biti. On je ratni huskac poznat vec u BiH po mrznji prema bosnjacima i hrvatima a Ukrajina mora preduzeti neke sankcije prema ovom zlu od covjeka a i rtrs ucestvuje u ruskoj propagandi.
A šta je to rtrs.??? Ne poznajem pa neću ni video da otvaram
Pocrnili ovi Hrvati nešto :)
Ovo je unuk Stipe Mesica
pa sta covjek da kaze drze mu dviuje cijevi na glavi.
Tv kanal ekvivalentan sa Omćom, osim sto Omćo ima vecu gledanost.