Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika napada samo države oje nemaju nuklearni oružje a imaju naftu, a one koje imaju oružje, naravno ne smiju, ali huškaju druge na iste. Na bilo kojem mjestu na planeti gdje su bili, kuhali su. Crnce zlostavljali u 19tom vijeku i dan danas ih policajci gazaju, a onda pričaju o demokratiji i kolateralnoj šteti.
Sutra ako Amerika napadne Sjevernu Koreju, opet će biti truhli imperijalisti, po već uhodanoj isilovskoj antiameričkoj shemi.Amerika je činila greške, ali i dobre stvari.Ako bismo stavili na vagu bar mi u BiH ne bismo trebali kenjati na USA, koja je donijela mir na ove prostore gdje je rat prijetio da definitivno postane stogodišnji. Da nema Amerike i straha od sile, i danas bi se našla grupa idiota koji bi krenuli u nova krvoprolića po BiH.Ovako im se čmarovi ulizuju.
@Oskarovac Noraš proširiti vidike! Nedaj se.
Kako narod sebi od normalne i napredne drzave "revolucijom" napravi sebi zatvor drzavu u kojoj niko nema prava, ljudi se zatvaraju u samnice zbog izgovorene rijeci ili zbog ne nosenja nekog odjevnog predmeta...
@MCCCLZZVII A ti si kao normalan? Što smo se mi klali jedni sa drugima, a imali smo finu državu?
Tako je to kad zavladaju vladari tame i njihovi sledbenici ( sotonina djeca) . Sudeci prema dislajkovima na jednu sasvim normalnu temu za razmisljanje i kod nas nastaje mracno doba i to uveliko.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako je tuzno vidjeti drzave koje su nekad bile centar demokratije i tolerancije kako su se pretvorile u najprimitivnije drzave diktature u kojima je zabranjeno cak i sviranje muzickih instrumenata a o potlacenosti zena ne treba ni pisati.
Katastrofa... a pogledaj slike Irana iz 60' i 70' godina... raj na zemlji... danas zatvor na zemlji...
https://twitter.com/muradcobanoglu/status/475720740684447744 https://www.google.ba/search?q=iran+1960&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjWn-r348LVAhXkCcAKHXYjBOQQ_AUICigB&biw=1680&bih=902#imgrc=OVq6pnj9oU1bTM:
PRIKAŽI ODGOVORE (5)