Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e sad usporedite izjave ovih velikih vjernika i jednog pape koji stalno poziva na mir. kako može vjernik željeti nekome smrt? i licemjernost muslimana nema kraja, u izr.- pal. sukobu je stradalo u 60 godina oko 20 000 ljudi, toliko muslimana u svijetu pogine za mjesec dana u drugim dijelovima , ali oni valjda nisu bitni...
Ne znas sta se desava, papa priprema teren za dolazak antihrista
KLIX zasto ste preveli pogresno izjavu presidenta Irana, ko vas placa da ovako lazete..
Sapunica se nastavlja.Sad će on naredni mandat od 8 godina samo da isprazno brblja kao Ahmo. Šiije su židovska sekta.Njihov osnivač je Abdullah ib Sebe židov koji se lažno konvertovao na Islam. Šijje vjeruju da se moraju pretvarati sve do pojave "Mehdija" kada će otkriti svoju pravu agendu.A njihova prava agenda je kao židovska.Tj. doček Mesije koji ustvari ista ličnost i za šijje i za židove.Jer šiije u svom najpoznatijem djelu El-Kafi i to će onin sami potvrditi, navode da če njihov "Mehdi" govoriti Hebrejski i da će suditi po Davidovom zakonu.Ko ima mozga ovo mu je dovoljno.Ko meni nevjeruje neka potraži ovu knjigu na netu. A naši muslimanski izvori govore da će židovskog "Mesiju" slijediti 70 000 židova iz Iranskog grada Isfahana koji će kako se navodi u hadisu biti odgrnuti perzijskim plavim šalovima.Termin koji se koristi da opiše ove sljedbenike židovskog Mesije je arapska riječ "šijja". Ovo prijetnje koje šiitske vođe upućuju "Izraelu" će ostati samo prijetnje.
Ti SI JEDAN OBICNI SPIJUN ZAPADA; KRETENU JEDAN , TI SI IZDAJNIK STAO SI NA STRANU IZREALA.
ja idem veceras u dzamiju da molim da se svi obrezani koji se vec kolju i pokolju, dosta vas je vise mijenjali bi svijet na bolje a sami se ubijate medjusobno.sta reci isto kad krmad ostavis u toru bez hrane oni postaju kanibali.
Ti bi trebao da ideš u džamiju da se moliš za sebe da ne bi džehenema zaglavio zauvjek.Allah te je stvorio samo iz razloga da Ga obožavaš.
Teško tebi proklet bio.
STA MISLI IZRAEL DA JE MOCAN.SAMO DRAGI ALLAH JE MOCAN NIKO VISE.NEDAJTE SE MUSLIMANI I CETNICI SU IMALI PODRSKU AMERIKE KAO STO SAD IMAJU IZRAELCI DA UNISTE MUSLIMANE
hahah kako vas je naš sultan Selim I poklao svih 40.000 i više šita u Iranu. Turskoj ne smijete ne opepeliti.
Mitre, Dodji tatki da tatko malo tuce po guzi!
koji nas sultan medjede onaj dvoglavi
pa nemojte se cuditi ako vas oni "iskorijene"...mali ste vi za "cifute"...i vi i ostali vam muslimanski haveri....
mislis 500 + "cifutskih" + 5000+ americkih atomskih nije dovoljno?
Isti ste vi i jedni i drugi ! Koliko su oni rak rana muslimanskog svijeta i vi ste !
Siije su po muslimane isti ko chifuti...
Vodi ih onda kuci ako tu ti tako dobri...
Bitno je da oni "oštro osuđuju".Jel se makar jedan židov porezao na tu oštrinu?Hehe Sunije tuku židove sa Sinaja i Gaze.Redovno ih granatiraju.Ali to neće prijeneti vaši isperivači mozgova.
Tako se govori!!!Ali Hasane neka to ne budu samo prazne rijeci!!!
Kod Ahmadinedžada su bile samo prazne riječi.