Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su uspjeli izdrzati bez hrane i pitke vode, svaka im cast!
Pratićemo svih 10 Tajlandskih dječaka, ali ćemo zaboraviti na hiljade ubijene djece u Siriji, Palestini, Jemenu, hiljade izgladnjele djece u Africi i širom svijeta.
Upravo tako! Djeca iz Mijanmara Sirije , Iraka , Afganistana su za mnoge manje vrijedna.
Taman ce svi stic na finale.
Kod njih premijer nece da ometa akciju spasavanja, dok bi kod nas Doduk, UZP lider i Izmetbegovic preko mrtvih gazili da dodju pred kamere i izjave da cine sve u njihovoj moci da se narod spasi, pa onda opet lagano u audi A8 i nazad u predsjednistvo
Izvučen je i sedmi samo deset minuta nakon šestog.
Kad ih jednom sve izvuku,žive i zdrave,ako Bog da,onda treba tog trenera što ih je tamo zavuko, dobro izlupat,da pamti do kraja života.
Bravo za hrabre ronioce!!!!!!!