Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BICE RATA KAŽU SVI A JA CU UMRIJETI OD♥️ LJUBAVI 🎶🎶
E budale mislim na ove sto pisu protiv Irana.Pa informisite se malo.Teheran ima metro sto nema ni jedan ex yu grad.Ima univerzitete,sredjene parkove....Koja to drzava ili sistem nema burzoaziju?A ameri im mpgu samo prijetiti.Ko ce pobiti 80 miliona ljudi.Iran niko ne smije ni prici i drago mi je zvog toga.
Beograd ima metro, univerzitet(top150 u svijetu) kao i sredjenje parkove - konstatacija na tvoje "nema ni jedan ex yu", Zagreb je pominjao izgradnju metroa uskoro negdje sam citao takodje.
@Smjehotres Sam ti nickname govori više od tisuću riječi.
Podrska Bratskom Iranu i zivio vrhovni vodza Haumeni. I btw pistazi su vam za deset.
Stoje upravu u pravu je
Može, i hoće.
Iran od Homeinijeve revolucije sere protiv Izraela. Amerika i Izrael od istog doba seru protiv Irana. Osim što seru, niko ništa nije nikad uradio, metak jedan ispalio. Iran, Amerika i Izrael su saveznici i to ćete brzo saznati.
Ti si vjerovatno bradonja koji sve mrzi i mislis da si samo ti na pravom putu:)))
Rjesenje je u mobilizaciji demokratskih , istinskih snaga Planete i izolaciji HEGEMONA - po svaku cijenu !!!
Medjunarodna zajednica je jos inertna ali bi morala konacno ostro da reaguje , ja bih uradio inicijativu prebacivanja OUN iz NY u Genevu ili Austriju , mora se konacno sa PINDOSIMA jasno i glasno govoriti , unistise kakav takav medjunarodni poredak ...
Pindosi postavljaju ultimatum , eh je su se osilili , sve sto je na medjunarodnim odnosima stvoreno oni unistise , ne pridrzavaju se nikakvog kontrakta a ovamo se pozivaju na neke principe ...
Je......0 politiku imal ko Alfu Romeo crvenu da me provoza ......
Moze li Porsche Panamera?
Evo ja nudim Dodge Charger crne boje :)
Vazda isto, glavešine na sigurnom vaze i bogatstvo stječu, manipulišu narodom, u ratove ih guraju, sirotinjom i bolesnim ih čine ... Narod nikad pameti doći
A i koji će im vrag ta nuklearka..
Iranska teokratija je najveći problem današnjice. Finansiraju ogroman broj šitskih militanata po Bliskom istoku koji kasape sve i svakoga, finansiraju terorizam u Jemenu i još svoju državu svjesno drže u izolaciji i u okviru zakona koji su uvreda za 21.vijek. Samo ako nisu priklonjeni SAD-u ne znači da su ovo neki snažni dobri momci. Ako nuklearku razviju tek onda će biti belaja.
Ove drzave koje imaju naftu a ne znaju same rafineriju napraviti i treba gazit kad su glupi. Znam sta pisem. Iranski fakulteti su na razini srednje skole u europi.
@swanfilter haha pa de pogledaj koliko nafte izvoze sirove pa uvoze preradjenu. I ciju opermu koriste. Oni su na tehnoloskoj razini bosne ako ne i gore.
Pa sve zavisi ko je potpisao ugovor i sa kime.