Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, krasna si sina uzgojila Semha...!!! Čime ga zalivaš ... ???
.........reakcija roditelja još mi je i očekivana....brane svoj nakot........ali su mi zanimljivi ti likovi koji se upletu u tu terorističku mrežu, imaju lijep i siguran život, u bogatoj i demokratskoj zemlji i onda rade protiv te zemlje i svih....nevjerovatno....... .......i da se zna, napišite da je iz istočnog mostara......
@Conte 03 Otkud ti znaš da su im životi lagodni , možda nemaju stan , redovna primanja , utjerivače dugova za petama.Tad na zapadu postaješ državni neprijatelj broj jedan , veći nego terorista.
@JedemZakorjeleSline .....pa da mu je tako loše, bit će da bi se vratio pod kamem ispod kojeg je ispuzao da širi isil-ovu propagandu...... .....pravo mi žao te budale i svih njegovih sljedbenika i istomišljenika...evo mi krenule suze niz donji dio leđa...... .....mrš stoko sitnog zuba.....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ta će Mostarac nije on svega mi!!!
Majka ko majka brani svoje dijete. Ali cisto sumnjam da je ovaj delija cist. Crvene zastave bi mogli biti dokazi, a ako mu se dokaze povezanost ne gine mu corka i dozivotno pracenje mu porodice, i svih koji su u bilo kakvoj vezi sa ovim ,,miroljubivim,, covjekom.
Ma kakva corka, razmatraju da mu oduzmu drzavljanstvo Australije ... Harun Causevic and Sevdet Besim, both 18, have been charged with conspiracy to commit acts done in preparation for, or planning, terrorist acts. It is alleged that between February 23 and April 18 Mr Causevic and Mr Besim prepared, or planned, a terrorist act. The young men were associates of Numan Haider, who was shot dead after stabbing two anti-terror police officers in September. Haider had also attended Al-Furqan.
The centre was also visited by Neil Prakash, who travelled to Syria in early 2013, where he has become the most senior Australian member of IS, recruiting young men at home to the group and encouraging them to launch attacks on home soil. A significant proportion of al-Furqan’s members have Bosnian heritage. Several, including leader Harun Mehicevic, are disenfranchised former attend­ees of the Bosnia-Herzegovina Islamic Soc­iety of Noble Park.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
POVJEROVA U OVU PRICU
MA OVO JE FINO DIJETE SKROZ
Eto njega sutra na proteste..
Molim redakciju klixa da stavi upozorenje prije ovakvih slika sa prikazama.
www.webznalci.com ZARADI NOVAC OD KUĆE
rasputin.
rodila majka ljepotana svog :-)
Ne znam za vas, ali meni čudno izgleda što bi bilo dovoljno da ga zaobiđem u kilometarskim krugovima.
@MrZukorliic apsolutno nebitan podatak da li smrdi ili ne - ja ga ne želim u svojoj blizini. A država će jednog dana uvesti red i lijepo počistiti, zar ne?
@MrZukorliic počistiti Bosnu od svih koji krše njene zakone.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gandalf iz mladjih dana
je brate kalibar 007
brijacka radnja sahbaz od memile 3km sisanje 2km brijanje popust za raju koja kazu da ih je poslo hamica iz stranke