Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto u naslovu 40 mjeseci a u tekstu 'više od tri godine' pa potom, opet 40 mjeseci? zašto niste preračunali i koliko je to u mjesecima 'dugogodišnji savjetnik'; koliko tačno? u mjesecima, moliću lijepo. : P
Prezime Stone nešto kao "Sirove strasti".
Trump je covjek oko koga svi idu u zatvor
sljedeci je rudy guiliani
cuj sudinica. daj klixe, nadji novinare da su bar minimalno pismeni
Mozete komotno napisat 3 godinei 3 mjeseca pa nije beba da racunamo mjesece
@corona72 3 godine i 4 mjeseca, slabo ti ide racunica
Tuga da je Faschismus sve jaci. Ali je dobro da upravo on jede uznutra kao Rak. Mashallah.
Nije greska, Roger se osjeca kao zensko. Ali 5 minuta, kao zensko , 3 kao musko. I svi koji misle sa to nije normalno su zatucani. Po novom se to zove Hiper,pan extra,giga mega, metro Trans-transexualac stoko zatucana! Dok je savjetovao bio je musko, kad je osudjen zensko, sto ce vjerovatno i biti tamo gdje ide!
Osudjen klixE
Pa jel osuđena il osuđen, zbunio mi se mali mozak klikse
@neprejebivi _ frajer ima oba pola. Nisi nikad čula, čuo?