Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva su ešalona sionista u SAD. Prvi, sami Aškenazi koji djeluju uglavnom preko Demokrata i drugi, manje snsažan a više glup koji djeluje preko "hrišćanskih cionista" u Republikanskoj stranci. Prvi su više opsjednuti globalnom vladavinom a drugi izraelskom regionalnom dominacijom i jakom Amerikom koja nužno ne mora da bude intervencionistička.
Prvi red, prvi saf izvornih cionista nema bolju marionetu i slugu od Bidena i znaju da mu u izbornoj godini ne odgovara veliki rat pa preko američke diplomatije pokušavaju da se dogovore sa Iranom, da odustane od odmazde zbog napada na konzulat za povlačenje sa juga Gaze i primirje. Komplikovana priča a komentari limitirani karakterima.
AIPAC finansira sve političare u USA. Biden je od te židovske lobi grupe dosad dobio više od 11 miliona dolara. Židovi kupuju glasove u Kongresu isto kao krave na pijaci. Medije su odavno kupili. Ostaje Tiktok kao rijetki neovisni medij.
Sleepy Joe 😂😂😂😂
Bajden nezna da učestvuje na izborima.
Šta kaže ""tata"" Ma kakav suživot, ja da sam mogao pobio bi ih ne znam koliko.
Mentalni sklop = 0.Nizak nivo svijesti. Jadan li si ,duhovni bijednik.
budala fašista i krivih drva nikad neće nestati
Ameriku ne vode ameri vec cionisti, ko je do sad sumnjao ocigledno je bilo sad…ameri godinama su radili genocid po cijelom muslimanskom svijetu, teroristicka nacija…
Izrael radi sve da Biden izgubi izbore i uvuce Iran u rat ...a Trump ce ga onda bojim se sravnit sa zemljom, obrni okreni gadna vremena su pred nama, ko god da je predsjednik Amerike, mada je Biden puno manje zlo od onog ludjaka.