Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivan Pavao Drugi je bio ljudska veličina, koji je oprostio i onima koji su ga pokušali ubiti. Čovjek koji je za života vodio preko milijardu katolika, čovjek kojemu su se radovali svi narodi. Čovjek čiji su zadnji dani ražalostili pola zemaljske kugle, i čovjek zbog čije smrti je pustilo suzu pola zemaljske populacije. A vi dragi komentatori, koliko se ljudi vama raduje i hoce li tko u času smrti vaše pustiti suzu, ili će samo reći nek je gad crkao??
za :::::: Moš` mislit, a Tito koji je pobio tolike nevine \"uživa u raju\" hahaha. Vidi se da vam je razmišljanje ko u talibana - \"Što ih god više razneseš bliži si raju\"
On je sve kriv za desavanje u Jugoslaviji. Nadam se da gori u paklu!
Opet BEHAtifikacija pa doklen više ,pustite našu BEHA na miru