Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar im je uopšte trebala Amerika za rat u Jemenu, ja sam mislio da je Jemen pustopolina za ispaljivanje raketa i bombardovanje od strane Saudijske Arabije!? Pa oni jadnici u Jemenu nemaju čime ni da pokriju krovove a kamo li da uzvrate na jednostrano bombardovanje i raketiranje Rijada. Ljudi hljeba nemaju, a kamoli da mogu ratovati sa vlasnicima svetog mjesta muslimana...
billionare and millionare 1 % fea shea
Ono što je najvažnije za amičane i mnoge druge, nije samo povlašten barel status u Arabiji, nego njena politička uloga.Ona je odavno najveći američanski igrač kojim se spriječava bilo kakvo ujedinjenje arapa. Saudijci to znaju i znaju da mogu raditi šta god požele.
Princ Salman mnogo smeta drugim članovima familije Saudi, zbog familijskih talova i dilova o osiguranim visokim pozicijama u vlasti. Njemu se ovo smješta iz same familije, da ga sklone. Vrlo je moguće da Salman lično zaista nije znao za ubistvo Kašogija, nego da je ubistvo organizovano od njegovih protivnika iz familije, i kao slučuajno traljavo i amaterski izvedeno, samo da bi se Salmanu smjestili do jaja.
Naj bolja odbrana je napad!