Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto erdogan dokazao da ga narod hoce i sta sad???covjek preporodio drzavu daj boze da se i kod nas pojavi neko kao on!
Bravo za AKP... Turska snazno koraca naprijed
posrbice,skutori,komunjare na aparatima
zivio babo tayyip!
Rezultati izbora Hrvatske, Srbije i Turske me ne zanimaju! Ja se brinem za ovo dvoje djece što se igraju oko mene pa me zbog toga i zanima šta ima novog kod nas i hoće li ova banda više se smilovati nama, običnim ljudima, pa da ne moram da budem bijele kose u 30-tim godinama života!
Za ove smradove kojima je Turska, Hrvatska i Srbija bitnija od BiH, marš tamo i ostavite nas na miru pa sad pucajte minuse do sutra! Zbog vas je takvo i stanje u BiH!
Ocigledno je da ovaj izmetak od sultancica nece moci osvojiti 50% glasackog tijela. Imace vjestacku vecinu u parlamentu koja nije pravi odraz birackog tijela. Ako je budala a izgleda da jeste probace da ucvrsti svoju diktaturu sa takvom klimavom vecinom sto mu samo moze donijeti gradjanski rat u Turskoj. Ono sto je najbitnije nije uspio Kurde da izbaci iz parlamenta. Izazove rat sa Kurdima, glumi kao rat protiv Isil-a, pogusi sve nezavisne medije u Turskoj, hapsi cak i djecu, namakne sumnjivih 87% izlaznosti i opet ne moze da ima vecinu glasaca Turske. Sprdnja od diktatora.
AKP ima većinu za samostalno formiranje Vlade.
https://www.youtube.com/watch?v=6MYzAffsfW4
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bitno je da ovaj diktator nece imati 50% glasackog tijela.
Cestitkeolsun predsjednice!
AKP trenutno ima 49.7 i izgleda da nece dobiti majoritet. Svaka cast.
A ko će praviti Vladu?
Pravice oni vlast sa nacionalistima ne brini se. Erdogan mora dobiti 50% ili vise da bi mogo promjeniti turski ustav i sebi jos vise moc pokupiti. Znaci Erdogan hoce diktator da postane. Jedva cekam da se Turska raspadne ako bi se to desilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ove godine su marširali sa ogromnim zastavama naslaganim jednom iznad druge, Turska, naši ljiljani i zastava tog poganog AKP-a, po Memorijalnom centru u Srebrenici, dok je trajala ceremonija. I to šest dlakavih smrdonja iz Turske okružili još jednog i idu s jednog kraja na drugi, kako im niko ne bi mogao prići, da zaustavi dodatnu politizaciju. Takav čini nije odvratan samo SDAovcima i onima koji se tako osjećaju.
AKP i SDA je isti odron. Islamiste na vlast sto samo cekaju da oduzme prava zene, minoritete i ostale. Turska je jako napredovala kad je Ataturk bio predsjednik. Cinjenica da turci zele islamizaciju a ne realnu i normalnu politiku sto je Ataturk vodio i ostvario modernu Tursku dovodi me da povracam. Kako vidim, i bosnje hoce islamizaciju i da postanemo novi Afghanistan, Pakistan i Sirijia.
kokica Pa dobro eto neka je I tako.......................Nasi preci su eto Turci kako ti kazes a ko je Hebo tebi mater pa si takav smrad. Kaorine ili ti Djilkane samo se upitaj ko je HEBO TVOJU MATER cigane jedan
Turska i je običan agresor na Bosnu bila a i danas je ..a stoka je slavi..baš ste krmad ...ups vrijeđam krmad
Ma ko, Turci ma kaaaaakvi oni su naša braća, kako ne vidiš da nas kar...ovaj maze po mozgu preko ovih naših džamijanera i babo-tbošnja, kojima historija počinje od ubijanja posljednjeg bosanskog kralja i formiranja aga, paša itd. Jesam Bošnjo (više zbog historije a ne samog imena jer 95% Bošnja i ne zna otkud taj naziv i jes ja ću vas učiti stoko nobrazovana) ali agnostik na kvadrat, lupajte minuse teiste i prodane duše imam argumenata za vas ko blata.
druid...Ubiše Bosanskog kralja ..a ovi danas hoće da je Bosna njihova ,,e nećete mamu vam vašu....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
49.67% ooooo kriza. erdogan i dalje pada. muk i nevjerica
ocigledno se stiglo do prebrojavanja Kurdskih glasackih jedinica. Erdogan pao na 49.72%. Kurdi rastu. :D Sokno stanje raste . hahahaha kao i svuda diktatori sa svojim nazi partijama prvo prikazuju izborne jedinice u kojima su najjaci. Nadamo se da ce se trend pada Erdogana nastaviti. :D
boli me qurac za turskom.
Cestitke.Jedan pravi lider, nadasve covjek i vjernik koji se ne odvaja od obicnog naroda.Bog ga pozivio i dugo vladao. Indikativno je, cim pocne smetati velikim glavonjama zapada, sigurno u njemu vide opasnu konkurenciju pa ga pokusaju pomesti sa vlasti.U ovom slucaju narod Turske se nije dao prevariti.
89.38% prebrojanih, Erdogan pao na 49.88% i u padu je i dalje. Sok :D
Votes counted: 90% AKP: 49.8% 318 seats CHP: 24.9% 131 seats MHP: 11.9% 42 seats HDP: 10.2% 58 seats
AKP: 318 seats CHP+MHP+HDP: 231 seats
PRIKAŽI ODGOVORE (4)