Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će proljeće, vraćaju se rode, lastavice i milion migranata da pozobaju BiH.
Brko ljut što mu Assad pobi teroriste. EU treba zatvoriti granice sa Turskom.
Naravno, seljacicu maleni, ti bi da ti sirijci ostvare tvoj malogradjanski naum da se rijesis srba i hrvata. i onda ce sirijci eto tebe, tako neobrazovana da slusaju.Pa ima prvom da ti jaja na tavu bace i da hrane mlade sirijce kad te vide tako maloumnog. To su ljudi koji ne dolaze u Sarajevo iz seoceta kao ti sa 200 stanovnika,u Damasku je zivjelo 2-3 miliona st.A eto sirijac predje toliki put i zivi u Banjoj Luci.Pamet ti se vidi odmah
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Erdogan ko Hamlet. "Pustiti ili ne pustiti. Pitanje je sada" 😂
Treba osnovati pravu gradjansku stranku i da se zove"UBI PAPKA".Radikalnu.Bez milosti.Tuci i tjerati u sela.Mamu li im seljacku,oni su unistili ovu drzavu.Svih vjera i nacija, sve tuc...i tjerati. "UBI PAPKA" ....a ovom seljacicu sto bi da ga sirijci brane,samo da napisem: ZAHAOKR ti ga Erdogan u zovegu i poslao stado sirijaca, a velicao si ga.To ti je tako kad si neobrazovan pa mrzis sviju,najblizi ti ga slozi
@gooUser1567931087 Lahko se smijati kada tvoja guzica nije u pitanju. Da tebi gori pod nogama, pričao bi kako ti “nepravda najvise smeta”.
Eto ih od Aprila ovamo..
Stanu svi u Gornju Maoču
Najlepše će im biti kod svoje braće u Sarajevu...
Građani bih trebaju biti veliki navijači grčke
Assade , svjetski monstrume
eto ih sviju knama
Svi pričaju samo o Koroni,ali neće nas taj virus potamanit nego ovi šta će za jedno dva mjeseca doć
I trebaju,nek evropi jebbu sve po spisku
Njihovo legitimno pravo, kao i sto je pravo jalovih europljana da iste ne puste u europu
Kao da su dosad zaustavljali. Išao je tko god je htio. Sada, ne da neće zaustavljat, nego će nogom u dupe i prema Europi. Naravno, stići mogu samo u države koje nemaju uređenu granicu, poput BiH.
Na jesen ce biti Arapska republika Svedska,ili All Sveristan!Ne znam koliko je istina, ali sam citao da gradovi na jugu Svedske(Malme,Helsinborg,Landskrona,itd..)imaju vecinu stranackog stanovnistva i da su Svedi u debelom minusu.Da se u vrticima pjevaju pjesmice na arapskom i da su uvedeni dvojezicni natpisi u institucijama.
rus kuha .ukrajina sirija itd .
Sad će Šćepo umjesto Erdogana uzimati milijarde od Angele, da zadrži braću migrante na granici.
nek dodju u bosnu, svakako odavde odlazi omladina
Kad nas narod ode,ostaju politicari,robovlasnici,uhljebi i penzioneri.Penzioneri ce pomrijeti,ostaju politicari,robovlasnici i uhljebi.Dolazi milion-dva migranata i naseljavaju BiH,je ne mogu dalje,al je ipak bolje nego u Siriji itd.Robovlasnici zaposljavaju migrante.Problem solved.
U dogledno vrijeme,umiru politicari i robovlasnici,uhljebi jos jedno vrijeme vladaju,umiru i oni.Migranti postaju drzavljani BiH,sve je u njihovim rukama.