Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek sam se pitao kako su pametni Nijemci koji su ekonomska mašina Evrope, onako poludjeli pod Hitlerom. Evo ovako
Svabe nisu ludi ni glupi,nego puni mrznje i ako im nesta ne odgovara spremni su i ubiti da dodju do cilja,nemaju emocija ,hladan narod kad je u pitanju njihov interes,a ako im odgovaras dat ce ti i kucu,zenu,sve...kao sto to rade sad ali na strani Izraela
Naravno, židovka
Lijepi Islam... jednaki svi pred Bogom i bijeli i crni i žuti i Arapi i ko god želi da prizna jednog Boga, makar sam u svojoj sobi sa sobom... Kod njih, misle da su odabrani narod, njih 7 miliona, ostali 7 milijardi su životinje, ne možeš postati jevrej ako nemaš njihove korjene, ne možeš prihvatiti vjeru i ići u sinagogu ako ti oni ne dozvole... bolesna sekta.
upravu je realno nemaju oni pravo
Ovo je cisti nedostatak velikog i debelog spolovila nije je niko raspandrcio dobro dugo vjerovatno da je nategne da joj oci ispadnu ne bi ona mislila o ovome
A kad je gledaš rekao bi normalna osoba. Nikom na čelu ne piše da je poremećeni manijak. Dovoljno je znati da je Amer. Pametnom dosta.
I nisi.
Zaboravila da nije u crkvi već na javnom mjestu. U Americi ima razni crkvi i sekti. Izmedju ostalog oni koji se omotavaju zmijama da ih ugrizu. Nekad se desi da umru. Najvjerovatnije je ova žena zalutala u javni prostor. Inače Amerikanci su najbolji ljudi na zemlji bez obzira što im je vlada u rukama rasista.
Ku., K.. ,nečovjek 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
bicevati kuju poganu u sred majamija
Ameri srljaju svakom godinom...
hile,hici ustani dovrsi posao
ja sam uvijek mislio da cionisti kontrolišu Palestince u Gazi i Zapadnoj Obali al sam se uvjerio da kontrolišu sve osim Palestinaca. FREE PALESTINE 🇵🇸
ima ti da umires u bolovima..
kurvu li ti majku karali svi arapi
Gospodja je pobjegla od kuce kad joj je bilo 17 i ukljucila se u vojsku. Otac alkoholicar, mama narkoman. Oboje roditelja umrli od droge. Ujak je nju i sestru seksualno zlostavljao godinama. Tako sama prica. Onda je dosla u Bosnu sa NATO i tu ju je silovao njen komadant. Pitao sam se otkud u jednoj mladoj zeni ovakav cemer i zloca, eto jadnica, uspjela u politici ali ostala zlocinac u rcu i dusi. Mislim da bi trebala psihijatru, mozda se spase.
Zlo lagano prekriva ovu posrnulu planetu. Ovo je siguran put ka njenom kraju.
Dobogda se Allah dz.s. smilovati da u re onda i njezina pokotija koju ima.
Smecarka prdulja!