Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja veličina i državnički potez, a ne ko naši klošari gledaju samo ko će koga uvrijediti n prljaviji i jadniji način uz "diplome" po šumama i gorama! Ne brinite, diplome vam mogu uzeti ali znanje nikada! 🤣
Ne lupajte gluposti nego malo naučite prije nego nešto kažate. Republikanci nisu Tramp nego ozbiljna partija gdje nisu samo rasisti. Dosta rasista ima i u demokratima, a Abraham Linkoln je bio republikanac. Morate malo početi razmišljati izvan BiH narativa pa će nam svima biti polje.
ERES SLAVI LUDILO NA ULICAMA
Joj koje lazi... Za neupucene
@Realankomentar06 Idi kiseli kupus, nije demokratija za tebe.
Ima i republikanaca da su korektni sto jes jes... al zato ce orangutana delozirati u ludackoj kosulji
@medo28 Mango Musolini se zgadio mnogim republikancima, cak je bila i grupa Republicans for Biden. Samo pedofilcine poput Rudi Gulianija su uz ovog Dzikhana Trumpa.
Kako će lijepo zvučati Republika Bosna i Hercegovina. 🇧🇦
@mombai Ko ce to omoguciti? Tek cete sad vidjeti da je SDA neprijatelj BiH.
Lafovski potez, Trump se samo bruka
@appleUser1602853459 KOnta Mitt sace 2024 valja se kandidovati. Politika je takva.