Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Angela Merkel je žena koja zaslužuje respekt svakog pametnog čovjeka
Polahko sa hvaljenjem i Dr Mengele je bio za pohvale pa istina na kraju pobjedi opet i vidismo ko je bio😉😉
Ruski špijun je ona tako je zovu Njemci, ulizivala se Putinu, popuštala mu ,ojačala mu ekonomiju, i šta imamo danas..Pa osilio se mister Putin-Staljin-Hitler
Otkako je tetka otišla svijet se naopačke okrenuo. Vratite nam tetku
Sinatra jarane Helmut je stari nacista koji je nakon pada berlinskog zida rekao sad je vrijeme da se Njemacka osveti Jugoslaviji, to je citat iz memoara glavnog sekretara NATO. Osvetio nam se vala, pa ko mu halali halali, e ja necu.
Ma nista bez merkel, kako ona ode, ode sve u vraga. Vratiti je odmah
baba je i kriva za kepecov uspon, nije mu izlazila iz dupeta...
mutti je radila svoj posao, to je istina ali ocito je probleme samo pospremala pod tepih a ovom drustvu ocito treba generalno ciscenje.
Ma kakva Merkel, ovo sto se de3sava je rezultat njene politike. Jedino Trump moze rijesiti problem.
Kad pogledate njene poteze, sve je ona ovo kriva. Iz straha od Rusije i zeljom da njemacka kao nacija bude superiorna dozvolila je mnogo toga. I evo rezultat.
Ko Renzi? Jeste li vi malo izrešeržirali ko je Renzi? Isti onaj stari putinov prijatelj koji je doveo ruski gas u Italiju... I stavio puno love sa strane
lepo rekao Vucic.... bice proble kad ode muti
Medijatorica valjda. Posrednica, još bolje. Ili ćete nas izvještavati šta je medijator rekla, medijator izjavila, medijator napisala?
ovu eu treba raspustit i nek svak ide sebi
Odma treba i ovog Renzija smijenit!!!!!! Merkelovka je Putinova ******* (pogodite sta). Sta ovaj socijal komunjara Renzi baljezga? Nema sanse da se nju dovodi!
Ona je i zakuhala
ne samo to ne..Pa Merkel je i kriva za ovo jer je ojačala Putina..U Njemačkoj je zovu ruski špijun,odrasla u istom sistemu kao i Putin
Matora kuja ga je i stvorila.
merkel je ovo sve i zakuhala . Ukraincima odgadjala da udju u nato a s druge strane grlila putina .
Merkel je pametna žena, može ovog siledžiju i divljaka obuzdati