Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Martin Schulz je najsvjetlija tacka Evrope danas (odmah iza Bakira, podrazumijeva se)
@reaMislis po boji kose..
dobar Schulz 👍
Ovaj Schultz tipicni židov ko sa onih plakata iz 1933..
SCHULTZ!! https://youtu.be/KsMJ-JNJz-0?t=87
odvratni žućo
AFD u njemaćkoj niko ne ferma sem desničara koji su klośari narkomani.kratko rečeno ko teroristi koji źivot upropasten..
Ma hajte molim vas, ponovo to ispitajte...
u njemackoj valda soros...svi ostali su lutke na konopcu...sem ono malo desnicara koji zele da probude njemce....
Lijepa vijest "Desničarska Alternativa za Njemačku (AfD), koja je dobila podršku zahvaljujući rastućoj ksenofobiji u zemlji, ima podršku od 10 posto ispitanika, za jedan posto manje nego u prethodnoj sedmici."
@Hipoteza Moja hipoteza je da što Trump bude duže pravio haos po Americi, da će Evropljani vidjeti da jeftini populizam i preziranje intelekta i stručnjaka ("expertariat", kako ga Trumpova ekipa posprdno naziva) vode u propast
Opet ulijevo u Njemačkoj? Nema šta, ovo je godina stradanja za Srbe, a tek je februar.
Kakve oni imaju veze sa SPD-om u Njemackoj?
@opp: Nikakve. Kakve veze imaju s Trumpom, pa opet smaraju glupostima.