Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebam tuzit onog seljaka iz hercegovine za trul duvan.... :-)
Pravedno, oni su znali da ce ljudi umirati, i nisu im r3kli nego prodavali to i jos stavljali aditive da postanu zavisni. Sto su krali krali su. U Evropi kazu, kao znali su. Ma ko je znao da stavljaju supstance da posta es ovisan? Niko. Znao sam da moze rak izazvat. Poslije su dosli jevrjeski filovi, kao pusenje je sexi itd.
"Porota suda na Floridi dodijelila je Cynthiji Robinson , udovici strastvenog pušača Michael Johnson, rekordan iznos odštete u iznosu od 23 milijarde dolara" Valjda 23 miliona, nije to baš isto.
fkt nema smisla sa 7 miliona na 23 MILIJARDE wtf
23.6 biliona....tako bar BBC javlja :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Only in USA
U SAD su uveli obavezne poruke o štetnosti cigareta po zdravlje na svakoj kutiji još 1966. godine, samo što su sa bočne strane. Sada bi duhanska kompanija mogla tužiti njegovu školu jer nije naučio čitati i tako im stvorio ogromne sudske troškove.
BOGALJI, kaze se strastveni pusac!!!
Pasionirani pušač... kakav je to pušač :D
Pušio pajser :D
glupost,eto sad joj drugi krivi sto joj je covjek bio ovisnik