Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isus je govorio.selam alejk
Rekonstrukcija će trajati između 20 i 25 godina, a koštat će po procjeni iznad 25 milijardi eura. Stvarno se pitam dali vrijedi toliko novca utrošiti, dok trćina čovječansta jedva preživljava. Nemam ništa protiv bogomolja, al imaju i druge važnije stvari od njih.
Niko ne govori o tome da je katedrala Notr Dam bila u rusevnom stanju, prije tri godine su skelama, u zadnji momenat, sprijecili urusavanje plafona, komplet sa krovom. Nisu se usudjivali raditi rekonstrukciju, koja bi kostala stotine miliona. Sad, igrom slucaja, izgorila je poslije zatvaranja, i za 24 sata skupilo se 600 milionaeura?! U ovoj bajci fale samo teroristicki motivi...
@a-team nedostaje samo pasoš i lična karata od azbesta he he
ISILovci i Srbi jedini slave zbog ovog pozara
Steta sto se nije citava zapalila.
Na zgarištu je pronađen pikavac od cigarete prošvercovane iz Srbije.
Sta kaze Trump,ja bih poslao avione da gase pozar na Notre Dame.