Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
More l' Bosna bit 52? Ili makar da budemo austro-bosansko carstvo dok ne dobijemo snaznog i postenog lidera?
Krenuli Rusi, pa hajde svi da malo pripoje.
Problem je sto bi svako da bude americka drzava, a od ruske čizme bježe i sami rusi.
Ne vidim tenkove i vojnike koji idu od vrata do vrata sa glasackim kutijama
Danas to svakako nije vazno. Balkanske zemlje su kao samostalne a ustvari su duznici bogatim zapadnim zemljama. Kako Svabo svira balkan igra.
Drugo je kada si duznik, a drugo, kao u ovom slucaju ako Portoriko postane 51-va drzava, odmah automatski dugujes i nekom Portoriku...
Da su pametni, k'o sto nisu izglasali bi da postanu savezna drzava. Medjutim, i kod njih ce pobijediti populisti koji loze narod radi svog interesa i za 20g ce biti na nivou komsija Haitija.
ne vjerujem, nisu to glupi balkanski narodi
Kuba slijedeca lol