Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje je da svjetsku silu damo Nijemcima. Pa da vidis te miline. Svi bi pocrkali - OD RADA. heheh Ne stvarno, Englezi (tj Amerikanci) imaju naprofinjeniji gentlemenski osjecaj da ti ga suknu a da ne osjetis. Npr svjetksa ekonomska kriza - pa cak i na Filipinima znaju da je to izvjestaceno izvlacenje para iz poreznih obveznika cijelog jebenog svijeta kako bi se finansirao novi protoip nuklearno magnetno levitirajuceg govneta koje ce biti ispaljeno pravac istok i ostala nalazista nafte i dijamanata. Dajmo vlast Švabama - God save Deutschlan, pa da vidiš svirke, jebo te Američki standard i kurac, svi bi živjeli ko ljudi.
od svih potencijalnih svjetskih sila, mislim da je ipak najbolje da je to amerika. zamisli kako bi bilo da je to rusija ili kina. nije se nikad bolje zivjelo u istoriji covjecanstva.
pa kad sve drzave svijeta smiju imati reaktor sto sirija nesmije amerika igra tako prljavu igru nikome nije dobro donjela nista pa ni svjetu