Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Već smo svi skontali da se žena voli provoditi, Sad ce opet one feministkinje navaliti sa svojom podrskom, a da je neki muškarac bio tako upecan kao sto je ona bila upecana kako se provodi i plese s drugim, momentalno bi se digla i kuka i motika i tražili bi njegovu ostavku.
@gooUser...1253 - Jarane, nemam nista protiv toga sto se provodi. Sporno je samo to sto nisu isti standardi. Kao sto rekoh, da je kojim slučajem muškarac napravio to je sto ona uradila, od njega bi svi tražili ostavku. A ovu su svi zdušno podržali, a posebno feministkinje sirom svijeta.
Pa normalno je da ti neko ljubi po vratu zenu koja je u alkoholiziranom stanju, u kafani poslije ponoci.
Ja se bas zabrinuo za Sanu, vidim nema clanka o njoj mjesec dana kako je skinuse s vlasti, a dotad svaki dan nesta fino, kako je lijepa, pametna, vodi Finsku u svijetlu NATO buducnost... Sad vidim da joj i dalje super ide, rijesila se muza pa moze pit, partijat i vacarit se beskonacno.
Da je premijer bio u provodu sa nekim zenskima odmah bi se trazila njegova ostavka, ovako sta ce zena voli da se provodi, a mora da je muz nije dovoljno pazio i davao joj paznje, top izgovor svake zene koja se ku.va
Bivsa premijerka nepismeni klixe
Sve joj je oprosteno
To su te evropske porodicne vrijednosti ...
video na kojem pleše s drugim muškarcem koji --- koji sta ?
sad ce zene da je brane...slobodna, ima pravo...
da je valjo ne bi ona
Partijanerka se razvodi i zavodi!
Vodio bi ljubav sa njom ako cemo realno i iskreno.
Nek se meni javi da je zaposlim da konobarise
Tek se vjenčali prije 3 godine a već stigli provest 19 godina zajedno,steći kćer od 5 godina i podnjet zahtjev za razvod...😶što ti je ta Finska,u njih to plaho munjevito.
Ja sam slobodan oko moje lijepo