Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako se trazi azil. :)
hahahhaha dobra kamuflaža za norveske papire !!! svaka cast na ideji
neki naš čoek, obrazovan do besvijesti ali ovi norvežani ne žele da primaju ove sa balkana, kod njih samo prolaze duge cijevi iz afrike, pa se snašo lik.
može biti da je siroče ili se pravi budala
Bio dernek, i hala gorila.
Upamtio bi on ima da čuje šesti jezik - pendrek po bubrezima :)
Razumijem i ja hrvatski, srpski, crnogorski, engleski, bosanski i turski jezik :D... Pomalo parlam i spanski ali nisam izasla na Klix-u hahaha.
Jason Bourne!!!!
on ko da je bošnjak pa nezna ko je
Ne kuzim, ako sam Bosnjak valjda znam ko sam. Malo ti poglupa ta recenica. Vi Srbi bi trebali laboratorijski poraditi na vasoj halpogrupi, Bog zna odakle ste!!!
ma sad si bošnjak prije si bio hrvat pa se prodao za dulum njive sutra ko zna možda budeš teletabis
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Breivik?
Ovo je novi trener FK sarajeva
Kako ce znati kako da se izjasni na popisu :((
Pa ko ga je izdrko? Djesu babo i mati.. a gluposti majko mila
brlju pio
napio se, olešio se
Bad luck Brian.