Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nisu bolesni pedofili, kaki! U pravu si @ Kutnjak, a i Akademik. Oni (pedofili) imaju svoja ljudska prava i slobodu sexsualne orjentacije, i to im NIKO ne moze i NE SMIJE uskratiti! Stvarno su ti siroti pedofili ugrozeni ljudi, jer i djeca imaju pravo na sex i druzenje, a granicu od 18 godina za takozvano \"PUNOLJETSTVO\" je izmislio covjek, a godine punoljetstva nigdje u svijetu nisu iste, pa tako i pedofili kao i pokvareni pederi i lezbejke IMAJU PRAVO na sexsualno opcenje s djecom, ako djeca dobrovoljno pristaju! Zivjela ljudska prava pedofila, nekrofila i ostalihsexsualno ugrozenih manjina prema kojima pederi i queer-i nemaju toleranciju!
Mozda i nisu bolesni.
12 miliona posjeta, kako samo bolesnih ljudi...
PA ŠTA??!! KAD MOGU PEDERI I LEZBAČE IMAT STATUS SEXSUALNE SLOBODE, MOGU I PEDOFILI!!! USKORO ĆE DOĆI DAN KAKDA ĆE I PEDOFILIJA BITI UKINUTA SA \"LISTE BOLESTI\" WHO-A. ŽIVJELI PEDOFILI I NJIHOVA NORMALNA SEXSUALNA ORJENTACIJA!!! ;-)
12 000 000 posjeta sajta... Znaci bice 12 000 000 uhapsenih
935 jarane to bas puno karanja nisu ba normalni
AustrIA - nepravilno; AustrIJA - pravilno