Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedino sto me privlacilo u Amsterdamu jest da na miru popijem kafu i pojedem kolac uz neki dobar dzoint 😃
Hoce li i prostituciju zabraniti za strance?
Ako želite da se provedete i zaboravite na sve negativne stvari u ovoj zemlji, idite u Amsterdam, nevjerovatan grad i nevjerovatnom atmosferom, uživao sam 5 dana kao da ne postoji ništa drugo na svijetu. Kad se samo sjetim.....
Oh god :))) space cake, njamiik
Legalizujte ovdje da dodju nama ti "kokuzni" turisti. Stanova nam ne fali, ionako nas nema ni upola kao na popisu '91.
Sad turisti neće moći kupiti iz prve ruke, moraće iz druge.
USKORO ce svi botovi da pokleknu, bjeda napacena ce ustukniti, policija u civilu ce u peMziju.LEGALIZACIJA i INDUSTRALIZACIJA biljke koja zovot znaci.
@naftalin probudio se evo upravo sad poceo da radi zasto je placen 😂
Znaci samo jos mace ostale
Al ces i dalje moci charlie kod marokanaca u De Wallenu i molly na rejvu. Ionako najviše para uzmete za Gay pride i King's day. Ostatak godine Amsterdam prazan ko Rogatica.
Loše druge države će onda profitirati
Hvala Bogu pa se dolazi pameti!
@gooUser1605358496 prije 0s USKORO ce svi botovi da pokleknu, bjeda napacena ce ustukniti, policija u civilu ce u peMziju.LEGALIZACIJA i INDUSTRALIZACIJA biljke koja zovot znaci.
Teku mi suze niz leđa.
@Glas Razuma prije 0s USKORO ce svi botovi da pokleknu, bjeda napacena ce ustukniti, policija u civilu ce u peMziju.LEGALIZACIJA i INDUSTRALIZACIJA biljke koja zovot znaci.
Vrijeme je da BiH otvori koji jointShop... da nam turizam skoči... Bilo bi dobro da možemo proizvoditi čipove i sl. ali avaj, za sada imamo samo zemlju crnicu i lokale koji su pred zatvaranjem..
@reprezentativac prije 0s USKORO ce svi botovi da pokleknu, bjeda napacena ce ustukniti, policija u civilu ce u peMziju.LEGALIZACIJA i INDUSTRALIZACIJA biljke koja zovot znaci.
Pametno, sta ce im kokuzni narkomani
@Nelsson529 prije 0s USKORO ce svi botovi da pokleknu, bjeda napacena ce ustukniti, policija u civilu ce u peMziju.LEGALIZACIJA i INDUSTRALIZACIJA biljke koja zovot znaci.
Uskoro ce svagdje biti legalna i prodaja i kupovina kao sto je i bila prije . Nije tajna da vecina drzava USA je vec uvela legalno a na redu je i Federalni zakon kojim ce se ozakoniti prodaja zelenih ,smotanih cigareta...Kanada je vec usvojila taj zakon...A sve sto je bilo dobro ili lose pocinje iz Amerike i ostali samo slijede...
pa oni su to uradili radi turizma, dragi room temp iq klixu.