Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti maloumni mozgovi rade i propagiraju isto onako,kako su politicari,radili sa obje strane,prije i sad posle rata,a to su zastrasivanja,zaglupljivanja i ispiranja mozgova sve u cilju kontrole ovog vec poluprimitivnog naroda sa podrucja cijele BIH i sire.I znas sta???Dobro im ide.... Iz razloga sto se mi hranimo mrznjom,oblacimo i skolujemo djecu mrznjom,zivimo u mrznji i umiremo u istoj,Dok god ne evolviramo,nece nam biti bolje,i ruku na srce to se nece desit u skorije vrijeme,samo se nadam da ce se desit prije istrebljivanja jednog ili vise naroda.
primite i VEHABIJE iz bosne ..ustvari oni imaju avganistan
AKADEMIK I pipo4EVER su jedan te isti lik i SJEDE U KANCELARIJAMA sarajeva-x I PISU KOMENTAREE. ZATO NJIHOVI KOMENTARI GLAT \"PROLAZE\" .. PROVJERITE...PROBAJTE SAMO DIO GADOSTI DA IZBACITE I BIT CETE AUTOMATSKI BLOKIRANI... Cilj ovg sajta je PROPAGANDOM prosiriti sto vise mrznju i STVORITI USLOVE ZA ONO STO TREBA DA SE DESI U SLEDECE DVIJE GODINE SA BOSNOM I HERCEGOVINOM. ONI VAS SMISLJENO PROVOCIRAJU I PRAVE BUDALE OD VAS, A VI SE UPITAJTE ZASTO I I DALJE POSTAVLJAJTE KOMENTARE
hocemo ti za kevu zemlju na kurcoliji
Hocemo zemlju i za Bosnjake u Anadoliji!!!!!
Mogli bi i nama Bosnjacima dat neki komad zemlje da se konacno odvojimo od genocidasa. Ionako smo za Afrike. BIH4EVER!
Bosnjaci su potomci turaka, pa nek im turska da dio zemlje
eno im RS nek naprave neku drzavicu tu