Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni ljudi.. srušiše im sve, uzeše sutra i napraviše od njih brojke.. sjedeći u svojim udobnim kožnim foteljama hiljadama kolometara daleko.. I to sve zbog proklete moći i krvavih para..
Nije sve tako plitko i jednostavno i nije problem što me podsjećaš, ali.. Goriva ima dovoljno, ali je suština da se od njega bogate samo neki.. Hrane ima sasvim dovoljno, ali pola planete gladuje, dok nas zasipaju informacijama da su geni i ko zna šta već odgovorni za pretilost bogatih.. Uvijek su ljudi ginuli radi tuđe pohlepe za kontrolom nad resursima, ali je to danas postalo globalno i strahovito ubitačno.. I vjeruj mi da bih prva kupila auto na električni pogon da ne živim u zemlji koja je žrtva istih tih sivih eminencija zla.. Na žalost novca za to nemam.