Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto lijepo se to poklopilo sa promocijom MOAB, odlican timing.
Sad su im u "demokratiji" sve ministri največi zločinci kao što je bivši general Dostum i slični njemu . Največe ubojice i zločinci nisu oskudno obučeni ljudi sa bradom nego ovi "uštogljeni", obrijani u odjelima
Uplaticu svojo bivsoj odmor bez plavog sljema.
Što da ne, ratni turizam je sad IN!
Prelijepa država, ali moraju amerikanci miješati svoje prste gdje god im nije mjesto.
@MusstafaGaragic daj ne seri! Amerika će svrgnuti svakog kako bi nametnula svoje ljude. Gadafi je bio na vlasti dok im je odgovarao, Sadam u Iraku isto tako... Međutim, pogledaj koliko je Amerika tamo i biti će ti jasno koliko je Amerika nemoćna država... Iran je sila svih sila. Bog, Kur'an, Poslanik pa ISLAMSKA REPUBLIKA IRAN!