Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvoj duznosti? Koliko mi je poznato niko dosada nije napao Kanadu ali je zato Kanada napala Irak i Afghanistan,valjda se branili od Taliban jer im oni ukinuli proizvodnju heroina.
Uskoro ćemo čitati članke tipa: "Američki vojnik, koji je jednom preletio iznad BiH u turističkom aranžmanu, spasio tri mačeta dok je vozio kolica..." Kakve veze imamo mi sa nekim spomenikom tamo negdje zbog nečega???
hahahah joj tebe, pa moramo sve znati. ;-) Steta je ostati uskracen za ovu informaciju. :P
Ovo je propaganda da pokaze svijetu kako su kanadski vojnici heroji i zrtve koji su nas odbranili od kojekakvih babaroga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)