Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Praying for our brothers 🇧🇦-🇹🇷❤💚😓
@OsmanSedmanagic Odgovore možeš pronaći u 49. ajetu 10. sure časnog Kur'ana, poznat još i pod nazivom "Ajet bratstva" a u slobodnom tumačenju sa arapskog glasi -- Zaista su vjernici braća zato mirite svoju braću, i bojte se Allaha da bi vam ukazala milost.
*da bi vam se ukazala milost.
Žao mi je . Ne daj bože više
Pustite vjeru i Bogove....sta je bombi palo u Siriji dobro se sve ne srusi okolo ...
On je Taj Koji vam omogućava da kopnom i morem putujete, pa kad ste u lađama, i kad one uz blag povjetarac zaplove s putnicima, te se oni obraduju tome, naiđe silan vjetar i valovi navale na njih sa svih strana i oni se uvjere da će nastradati, iskreno se mole Allahu: "Ako nas iz ovoga izbaviš, sigurno ćemo u zahvalne spadati." -Sura Yunus, Ajet 22
Joj miline kada se zemlja tresa ljudi odmah Allaha Uzvišenog dozivaju. Odmah se zna ko je Godspodar nebesa i zemlje!! O ljudi, bojte se Gospodara svoga i strahujte od Dana kad roditelj djetetu svome neće moći nimalo pomoći, niti će dijete moći svome roditelju imalo pomoći! Allahovo prijeteće obećanje je istinito, pa neka vas nikako život dunjalučki ne zavara i neka vas obmanitelj u vezi s Allahom ne pokoleba. -Sura Luqman, Ajet 33
Da im Allah dz.s. pomogne. Nevjerovatna snimka ovih u studiju, pa ja tako zen nisam ni kada se tek probudim... Koji edeb.
Allah upozorava?
Na?
Avo ih Allah kaznjava sta rade s kurdima
@makaki mislis
Evo turci i sirijci citaju klix da vide da ste s njima u molitvama.. 🤦‍♂️
@objektivno123 https://m.youtube.com/watch?v=IoDap1OmFOo. Vidi silu
Mislie li ovi koji svojataju ovaj svijet i sve sto je vezano uz i oko zivota, kada Sudija proglasi konacan kraj, doci sa pitanjem otkud Mu pravo ...?
to ih ALAH kažnjava zs prohibiciju zakona da silovatelj vjenča žrtvu
"Podrhtavanje se osjetilo čak i u Tel Avivu, te drugim okolnim državama uključujući Siriju, Gruziju, Libanon i Armeniju, piše RT." Ovo je bio stvarno jak zemljotres. Nadam se da neće biti j više jači. Izdrži te!
Jadni ovi Sirijci uvijek misle neko bombe baca