Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno Saudijski princ sjedi na jahti negdje, cuga viski za Bajram, dere srbijanske prostitutke, i boli ga neka stvar za Palestinom.
Smrt Izraelu sloboda Palestini 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
Srpčadijsko, čifutčadijsko i cigančadijsko pitanje treba rješavat u skladu s preporukama Nacionalsocijalističke partije Njemačke iz prve polovine 20tog vijeka i sve će biti u redu....... ↑ 1208 ↓ 0
Kad muslimani ne znaju za diplomatiji samo mac.
______'' OVO JE BIO MOJ KOMENTAR PRIJE 5 DANA '' _____Horda zla, isprovociraju taj narod do samoodbrane i kad daju otpor onda svijetu pokazuju prstom na njih, Teroristi, islamisti, zao narod i tako dalje, samo dokle?
I na kraju će stati na pregovarački jebeni sto, a to što su tolika djeca izginula to ništa.
Tako je to kada imaš vlast koja ne zna nista o politici i povlači glupe poteze. Da postoji nešto izmedju Hamasa i Fataha, neka inteligentna skupina koja ce uspješno voditi pregovore sve ovo bi davno bilo završeno. Ali imas Hamas koji se poziva na dzihad a krije se medju civilima i Fatah koji je u rangu nasih političkih stranaka
Dok ne Jaser bio ziv, palestinci su imali ponos i mjdru politiku. Medjutim, jevreji su ga kukavicki otrovali da bi njihov Hamas preuzeo potpunu vlast nad palestincima.
Strašno šta radi Hamas, zbog Hamasa stradaju nevina djeca.
Realno gledajući na sve, ljudi su u zadnjih 30 godina otišli kolektivno u 3 pm. Nevjerovatno je koliko zla se izrodilo u posljednjih 30 godina. Hitler je mala maca za sve lidere današnjice. Ne sjećam se nijednog lidera neke velike zemlje koji je rekao da je vrijeme za mir i da se strasti smire. Samo neka pucketanja oružjem i nijemo posmatranje pogibije obične sirotinje tj nedužnih civila. Ugašeni mladi životi zarad ličnih interesa. Strašno.
Genocidaši podržavaju Izrael koji im je priznao nezavisnost Kosova, islamofobija iznad svega, najveći kancer Balkana smrdljivi genocidaši.
Čeka vas Božija kazna za ovo smradovi jedni ćifutski! Molim dragog Allaha dž.š. da pomogne Palestini u ovim teškim trenucima.