Zbog raspoređivanja raketa
0
Rasmussen: Razočaravajuća je prijetnja Rusije
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKO RUSIJA NIJE META NATO-ovog PROTURAKETNOG SISTEMA KO JE TO ONDA....HAHAHAHHHA!
Ljudi meni nema boljeg i jaceg naroda od Rusa likovi su slaveni ko i mi a najjaci u svijetu mi slaveni trebamo da se udruzimo protiv zapada
Vecina vas ovjde ko da je svu svjetsku pamet pokupila, halo ba? Rusi su rusi, a zapad je zapad. Nedaj boze da nam rusi vladaju, pa onda smo mogli to sami sebi dozvoliti vec 1992, zar nisu rusi=srbi? Sto se tice nato-a nisu ni oni bog zna sta za nas, ali kad bi biro, nebi se dvaput pitao. Btw, ako dodje do nuklearnog prepucavanja, svejedno nam je, jer odosmo u 3 p m. Svi. Ovaj svijet je ionako poludio, manje vise.Moje misljenje je da ce covjecanstvo dobiti ono sto i zasluzuje. Zao mi samo neduznih i djece.
Sta se to desava ?-op la-la ! Srbi sa Kosova dobivaju Ruska drzavljanstva. Rusi uspostavljaju tamo vojne baze. Volker-bivsi ambasador u UN kritikuje EU vezano za BiH i Kosovo, navodeci da u BiH jaca terorizam. Hoce li Srbi iz BiH traziti Rusko drzavljanstvo. Hoce li Rusi razmjestati svoje baze po Romaniji i Manjaci. Mnogo pitanja,a jedan odgovor-vrijeme se usloznjava.
Kako okarakterisati izjavu koja ne daje baš mnogo nade, pazi dobro, kaže se, kaže se \"razočaravajuća\", a ne \"rauzočaravajuća\". Molio bih novinare Sarajevo x-a da povedu malo više računa kada pripremaju tekstove za objavljivanje..
tako je samo postaviti rakete ko ce vjerovati kome
Ruse ko god je cacko dobio je po nosu,Napoleon i Hitler popusise zbog rusa.Da vidimo kako ce ovi proc.
Samo vi Rusima koji milioncic dplara i radite sta hocete,nestalo...
... na crveno dugme. Sorry.
Pa kad se jednom prevrne flaša votke na komandnom pultu pa pravo crveno dugme.
Nas i Srba dvestaja miliona.
www.royalfamily.ba
svega mi sam i ja razoracan sto je komsija izlijo betonsku ogradu, pa vise ne gumo parkirat na njegovu plocu. :(
obe strane lazu i nato i rusija :-)
I fuck all Sarajevo x , uredjivacko osoblje, but my horse fuck all them families.
u obzir ha ha ha obzir jeli to prosto proširena u ratu se jarane ne biraju sredstva reko ti ja ne daj bože
nuklearne ne dolaze u obzir...u igri je samo konvencijalno nauruzanje, a rusi i u nuk. i u kon. daleko zaostaju....za nat. sve u svemu bilo bi lijepo ....:):)