Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jadni vi ako ste ikoga spasili samo vam je nafta bitna
Ma ja, isto k\'o i u Iraku ...
Ma..uni idiotski,zapadnjacki.Doci cete i vi na red!
RATNI ZLOCINC GOVORIO O MIRU ISTO KAO I HITLER
Rassko zvani cermonijalni serator; dalo mu text u ruke sta da procita i poslalo herculesom. aferim mnoge ste spasili, a ste mnoge i puno prije vremena poslali bogu na istinu. al to je valjda ona...kako se ono kaje...kalateralna \'teta. Rassko kaze da ce sve to narod pozlatit i da se mi nista ne sikiramo, nije ovo ni prvo a ni posljednje \'\'spontano\'\' desavanje naroda u svijetu
STETA JE JEDINO ZA TVOJ ZIVOT STO JOS TECE
ILUMINAT KOJI JEDE DJECIJU JETRU ZA DORUCAK...
\'vako su i nas srbe spasavali 95\'
Nikako mi nije jasno kakva spodoba moraš biti pa da odeš tamo i da im pričaš ovolike gaodsti. Kad bi skupili ovog lika, pa sve čelnike EU i Amerike da zajedno otvore TV stanicu tipa top-shop mogli bi nam prodat lampaš TV i flašicu JUPI-ja.
Jest, spasio je bar 1000 civila. Doduše je pomlatio jedno 20.-30.000 drugih civila, al to je kolateralna šteta, morali su da bi zaštitili onih 1000.
Koji cinizam jbt, fuj, dabogda mu djecu tako spasavali. N azi A ssholes T rained & O rganized
Nije samo nafta Libija je bogata rudama, kao i Afganistan...