Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čečenski Firket Abdić sjeme mu se zatrlo....al zato ga posjećuje nas duduk ex Reis Ćerić i hvali na sav glas njegov fašistički diktatorski režim...valjda nam on treba biti uzor...e moj Ćeriću duduku glupavi
Putinov potrcko i nista vise.
Stid me sto je musliman ali opet i nije ,jer M od muslimana nije on ...
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Ako je ovo istina, nadam se da ce mu Ukrajinci ubrzo poslati kartu za pakao, gdje i pripada.
"Ko ubije jednog nedužnog čovjeka, kao da je ubio cijeli svijet"... pa ti vidi Ramzane...
Drzava Hrvatska koja je presudjena za Udruzeni zlocinacki poduhvat i agresiju na Bosnu i h trazi prava za naciste iz zapadne hercegovine koji su etnicki ocistili prostor. Tu ne vaze ovozemaljski zakoni.
Bogme ako SE Rusija iscrpi u ovom ratu, i malo pomalo oslabi, ovaj CE prvi da okrene ledja Putinu I proglasu nezavisnost. Samo ako Rusija nastavi da slabi nekoliko godina, ovaj zabija noz u ledja.
Čečeni su moja braća, možda su trenutno na pogrešnoj strani a možda i nisu, vidjećemo, vrijeme će pokazati, ali to ne znači da moram da mrzim Čečene. Ako Čečeni vole i biraju Kadirova za svog vođu, ja to poštujem. Mi se sve nešto pravimo moralni, a na izborima poletimo da Hrvatima izaberemo Komšića. Posherem se ja na takav moral, to je licemjerstvo.
Sličan našem Bakiru, facom ono kad se namršti, fokusiran na budućnost i prosperitet, svoj naravno.
džukela Vladimirova!!!
Gdje si tu si...
Koja je ovo prodana duša. On fol prijeti Ukrajincima. A garant mu podanici u blizini drže kakav mobilni trezor za ne daj Bože.
Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. Abraham Lincoln
Ti si kadirov obična protuha. Bićeš ti "nagrađen" kada te uhvate Ukrajinci.
Neka dok te onaj Dron nadje 😂
Otisao covjek da ubija neduzne ljude, i smatra se vjernikom. Koji klosar i smecar poltronski
Moze li mu Reis Kavazovic poslati pismo podrške. Pošto niti jedan Musliman u svijetu ne osuđuje ovo vandalstvo u ime Muslimana koji ničim ne zaslužuju ovako poniženje. Haman ću prestat bit muslima/bošnjak, svakako je to stvar izbora. Stid me biti musliman bez osude ovakvog čina...
Smiri dozivljaj, bas si neki stidan tip.
Ovaj ce da zavrsi jako lose. Puno se digao ima da ga sataru
Eto Ukrajinci sad znate gdjecete ispaliti najvise granata ako imate i jedna makar da pogodi!