Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ko ubije jednog nedužnog čovjeka, kao da je ubio cijeli svijet"
Citam komentare, vidim sve muslimani veliki su ovdje, dzamiju su vidjeli samo sa vanjske strane. a tek koliki su znalci geopolitickih prilika to je tek vrh. hahaha ko je u pravu pitanje je sad? cut ce se
Ubij se i unistio si sejtane.
Lik ide u razaranje i ubijanje uz glasno sramotno uzvikivanje sa Allah je najveci . Sramota i grehota veliki Musliman ali na zalost na jednom ramenu izgleda sa njim rukovodi sejtan . Bas interesantno nedaj boze ali ako pukne kod nas da li ce u ime Putina ili ovih na Balkanu da ubija Bosnje po Bosni i Srbiji .
A što ste prekrižili komentar cipiripi-ja? zato što kaže istinu! jako je bolno kad se istina kaže u oči! taj komentar nema u sebi niti psovanja niti vrijeđanja, a što se cenzorune dopada, treba ispitati cenzora?!
Šejtan si ti, šalješ u rat djecu ispravnog mozga dok se vi bogatite, kao i ovde, vi što hajrujete jedino volite ratove, ali da tuđa djeca budu šehidi, u šta vi vjerujete sotone.
Hahhah najsmijesniji su mi srbi koji ga podrzavaju a organski ne podnose muslimane
Kad vam pase musliman brat ovo ono, svi braca, a kad ne onda nije brat i niste svi braca! Tacno se stalno okrecete kako vam pase, bas kao suncokreti za suncom.
lik u 21. stoljeću vjeruje da Zemljom hodaju krilati andjeli i šejtani sa rogovima i špicastim repom, o čemu dalje polemišemo. Kad kažeš da si vidio zmaja il jednoroga onda si narkoman il lud pa te skopčaju na elektošokove, a ako si vidio mitsko biće šejtana onda si normalan i još ti se dive.
Ma nisam ni ja protiv Putina osim što podržava Dodika i njegovu ratnu retoriku i secesionizam. A za ukrajinu me baš briga kao i Čovića što nije briga ali ovi njegovi uzpejci protiv Putina a Čović za putina, ne kontam.
Samo dragi Bog zna njegov pravi identitet, pa onda Putin...
Imamo mi ovakvih puna Bosna sve Alaha mi a djepovi puni korupcije
Kad pomisliš da smo mi ovdje najveće budale i da vođe prave od nas mlade majmune, vidiš šta sve ima pa ti nekako lijepo...
Magarac
A izgleda najeo se čvaraka i papaka.
upravu je i mi smo trebali istrijebiti sve iz Banja Luke pa onda na pregovore
Što volim što smo drukčiji od neki pa da možemo reć ono kako jest ovo je smeće od pračovjeka da je sto puta sto "naš"