Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zalosno al opet ce doc pobjeda abd palestinaca nad kijafirima
^^ nesto nam dugo nisi svracao pedercino?
islamisticka marva nista ne radi i samo se mnoze ko stakori ... a sto ce im struja za to?!
Hrabri Palestinski narod odoljeva genocidnim naporima cionista da zbrise s lica mjesta muslimane Palestine... Hrabri Palestinski narod zna da ce samo vjerom u Uzvisenog uspjeti da se oslobodi najveceg zla koji se nadvio nad muslimanima-arapima. Egipat nece ostati nezainteresovan...i onaj napad na egipatske vojnike je bio pokusaj cionista da zavade egipacane izmedju sebe. SMRT cionizmu...smrt IZRAELU...Sloboda Palestini i palestincima.
ono baš mi capu tuki za NJIHKE i nj¨iove ramazanske dane da su imalo pametni be bi ni bili musl.iman.čuge glo,u.pe i ne bih niko mogo jahati
ASSAD BACA BOMBE TEŠKE POLA TONE HRABROST , KAKO DA NE ! http://www.youtube.com/watch?v=nphi_OaT9ro