Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Englezi i Ameri izmisljaju neprijatelje i sami se od sebe brane :)
\"Napast\" će nas \"vanzemaljci\". Eto šta će se dogoditi.
koliko nas kostaju nasi europski islamisti ?! bilo bi puno jeftinije vratiti ih u zemlje iz kojih poticu !
a ša ako vas napadnu iz zemlje ? :))))
Telaviv ima okrenute projektile prema Evropi. Za svaki slučaj ako neko kaže da Palestina ima pravo na zemlju, zrak, vodu i slobodu.
napad iz zraka od koga???
ovo je pritivčetnnička zaštita, inače zna se da su prdoslavni četnnici prijetnja evropskom miru ...trebalo bi ih bombardovati i raketirati jedno godinu dana, ali i po civilnim ciljevima a ne samo gađati vojne..
SLOBODICA ZA ZIKICU
@eeee Pa nekidan srpski teroristi na svim vijestima planete prijetio srusiti branu jer nije sretan u vezi gubitka rata...... Nije to sala.
oj jeste nasli sliku iz srednjeg 20. vijeka.
prije da će na jedan od dva dijela po 25% RS cjelovita iz dva dijela hehehehhheheheehehheeheh
krknite jednu na 24%.
dobar potez