Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
islamska stoka ne miruje
Moje ime je Darci Lyne. Ovo je vrlo sretan dan u mom životu zahvaljujući pomoći koju mi ​​je pružio dr. Nosakhare da mi pomogne da povratim svog bivšeg muža njegovom čarolijom ljubavi i magije. KONTAKT   -Email- [email protected]   Whats-app: +2349083639501 Želiš li svog bivšeg povratnika? želite ljubavnu čaroliju za novog ljubavnika? Rješenje problema bez djece? rješenje bolesti i bolesti tijela
Doci ce kraj i tom bajomrazenijem narodu na zemlji
Od Gaze do Tel Aviva ima 70km. Nije to samo raketa, to je nešto dalekometno što Palestinci nemaju. Ne vjerujem Izraelu, podmeću.
goreg zla od ovih nema....
U Tel Avivu, gdje Arapi i Židovi žive u suživotu. Ove rakete ubijaju i Arape tamo.
Osvetiti? Znaci ti ces je isplatiti? E moji vi zidovi...
Da vidiš kako je onima u Gazi majku ti