Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A DoDick de toliko uplašio istrage o zlatu te je kmečio kod SDSa: Dodik je bio uporan, pokušavajući da odigra na “srpsku stvar”. “Šta vam je ljudi, šta radite, mi moramo ići zajedno i zajedno se u Sarajevu boriti protiv Bošnjaka u interesu Republike Srpske?!” nastavio je Dodik. Funkcioneri SDS-a su, kako tvrde moji izvori, ostali zapanjeni, pitajući Dodika- otkuda to odjednom da teži ka zajedništvu i traži “zajedničku borbu”, a sve vrijeme ih optužuje za izdajništvo. “Zar mi nismo izdajnici?!”pitali su Dodika. Dodik je insistirao da SNSD i SDS sjednu za pregovarački sto, kako bi prestale međusobne optužbe.
Mile, kad budeš čitao ovu vijest nemoj da preskačeš. Idi redom, pa ćeš naići i na: "Ustavom Španije nije predviđena mogućnost osamostaljenja njenih regiona."
ali je zato bilo moguce organizovati "dogadjanja naroda", jogurt, balkan i dr. revolucije...
*balVan :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto građanskog rata na tlu Evrope, proizvođači i trgovci oružjem zadovoljno trljaju ruke.
Rajoy i Bošnje na aparatima.
Bošnje su ti na majci, sirovino šumska.